11 · 11 Karneval za kupovinu

Double Eleven karneval online kupovina je da svake godine svrstavaju 11. novembra (singl dan) dan promocije mreže. Danas će mnogi online trgovci biti promotivne aktivnosti velikih razmjera.

Poreklo festivala

Double Eleven online karneval potiče iz kineskog tržnog centra u promotivnim aktivnostima održanim 11. novembra 2009. godine, učestvovao je u broju trgovaca, a promocije su ograničene, ali promet koji je daleko više od očekivanog efekta, tako da je 11. novembra postao Kina fiksna mrežna platforma u velikim promotivnim aktivnostima. Double Eleven poslednjih godina postao je godišnji događaj u kineskoj industriji e-trgovine i postepeno uticali na međunarodnu e-trgovinsku industriju. Dvogodišnji, 2018, 2 minuta 5 sekundi promet je dostigao 10 milijardi juana. 26 bodova 02 sekundi promet je dostigao 50 milijardi juana, dvanaest dana dana prešao je 50 milijardi juana prošle godine u 40 poena i 12 sekundi; 1 sat i promet od 67,2 milijarde juana. Promet od 1 sata 01 poena prelazi 10 milijardi dolara;

Sada, lokomotiva želi donijeti jedinstvenu dvostruku desetu promociju međunarodnim prijateljima, kako bi osjetili jedinstvenu električnu energiju iz kineskog dana zajedno, osjećajući toplu atmosferu iz industrije e-trgovine. Na dvostrukom desetom mestu narudžbina tokom perioda klijenta, možete uživati u preferencijalnoj, 7 puta ogromne mogućnosti su rijetke, nadam se da ćete se sastati da učestvujete na kineskoj partiji Double Eleven!

11