sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Govoreći o dizajnu i primeni blokade ventila

Govoreći o dizajnu i primeni blokade ventila

Jun 09, 2017

Govorimo o dizajnu i primeni zatvaranja ventila
Zaključavanje ventila je u fluidnom sistemu, koje se koristi za kontrolu pravca tečnog, pritisnog, protočnog uređaja. Ventilska brava je uređaj koji omogućava cjevovod i opremu (tečnosti, gasovi, prahovi) da protiče ili zaustavlja i kontroliše njegov tok. Brava ventila je kontrolni deo sistema isporuke tečnosti, koristi se za promenu presjeka kanala i pravca protoka medija, sa preusmeravanjem, prekidom, gasom, zaustavljanjem, preklapanjem ili prelivnim pritiskom i drugim funkcijama. Ventilska brava za kontrolu fluida, od najvećeg kontrolnog ventila za uštedu do veoma složenog automatskog upravljačkog sistema koji se koristi u različitim blokovima ventila, njegovom varijanti i specifikacijama, brava ventila može se koristiti za kontrolu vode, pare, ulja, gasa, blata, Razne korozivne medije, tečni metal radioaktivne tečnosti i druge vrste proticaja fluida, ventil brave radni pritisak može biti od 0.0013MPa do 1000MPa ultra visokog pritiska, radna temperatura od -269 ℃ ultra-niska temperatura do 1430 ℃ visoka Temperatura Postoje mnoge vrste ventila koje se koriste u elektranama koje se mogu klasifikovati u različite kategorije prema različitim metodama klasifikacije. Prema medijima kroz ventil se može podeliti na ventil od livenog gvožđa, livenog čeličnog ventila, kovanog čeličnog ventila, legiranog ventila i sl.: Upravljanje blokadom ventila može se podijeliti na ventil, korištenjem različitih prolaza Dongfang City, kao što su ručni , Električni, hidraulični, pneumatski, turbina, elektromagnetski, elektromagnetski hidraulični, hidraulični točkovi, gasni i hidraulični, zupčasti reduktori, zupčasti zupčanik i tako dalje.
Ventilska brava je dodatak cevi. Koristi se za promenu preseka kanala i pravca protoka medija za kontrolu protoka medija prenosa uređaja. Naročito, blokada ventila ima sledeću centralizovanu upotrebu: (1) uključiti ili odrezati medijum u cevovodu. Na primer, kapilarni ventil, ventili za globus, kuglični ventil, utikač ventila, membranski ventil, leptir ventil i tako dalje. (2) da reguliše i kontroliše protok i pritisak medija u cevovodu. Kao gas, regulacioni ventil, redukcioni pritisak, sigurnosni ventil i tako dalje. U ovom trenutku, autor najčešćih, najčešće korišćenih, je u skladu sa pritiskom, temperaturom i strukturnim karakteristikama ventila za klasifikaciju metode.
Kroz gornji opis, kako bi ljudi razumeli ulogu blokade ventila u radu i upotrebom obima, nakon zloupotrebe, dovesti do ozbiljnih posljedica, ugroziti sigurnost života i imovine, tako da zaključavanje brave za ventil može igrati Vrlo dobra bezbednosna uloga. Koliko se blokada ventila može koristiti, prema zaključavanju ventila modela, veličine, karakteristika prilagođavanja, sve dok se može mala promjena u veličini.
1. Namena i sigurnost dizajna
U izgradnji struje nije svako kršenje nesreće, formalni fenomen zbog postojanja ove pojave, uz nizak nivo kulturnog kvaliteta zaposlenih, sigurnost svijesti o samodisciplini plitke, postoje šanse, ozbiljne posljedice Kršenja fenomena svesnosti nije jasna, kao i uobičajene ozbiljne posledice.
Autor se angažovao na instalaciji i održavanju 26 godina, na poslu pokušavajući da pokrene, popravi i izgradi zloupotrebu osoblja uzrokovanih nesrećom, zemlji, jedinicama i porodicama kako bi donio ogromne gubitke i bolove. Da bi se izbegle nesreće, autorsko dugoročno iskustvo proizvodnje je dizajnirano da izbjegne skup operativnih mjera sigurnosti kako bi se izbjegle greške. To je zaključana blokada ventila koja se smatrala dizajniranom da spreči neuspjeh rada. Ovaj tip brave za zaključavanje ventila može se široko koristiti u petrohemijskom, hemijskom, naftnom, prirodnom gasu, elektrani, nuklearnoj, metalurgiji i drugim poljima. Instalacija i uklanjanje jednostavnog i praktičnog, samo za fleksibilan, velikodušan izgled, iz bilo koje lokacije, okruženja, vlage i drugih efekata. Ne utiče na rad bilo koje opreme, kosu izolacije antikorozivne službe za bilo kakav udar, u zavisnosti od veličine ventila zaključavaju veličinu operacije.

(2) pouzdanost i integritet dizajna, bez održavanja; (3) može se koristiti dizajn i izrada kompaktnosti i pouzdanost dizajna i izrade brava za zaključavanje ventila, Jednostavnost upotrebe karakteristika; (4) lako se zaključava sa vezom ventila, lijepo, lako nositi, bez okruženja, temperatura, mjesto, korozija; (5) niski troškovi proizvodnje, fleksibilan rad, instalacija, jednostavan za uklanjanje, lak za nošenje, visoka sigurnost, izdržljiva. Široko se koristi i tako dalje.
2. Efekat praktične primene
Posljednjih godina, Kina je sve više pažnje posvećivala sigurnosti proizvodne opreme, tako da u velikoj mjeri poboljšava sigurnost uređaja, može u potpunosti izbjeći greške u radu zbog nesreće. Dizajn zaključavanja zaključavanja ventila sa trenutnim položajem je jedinstven, brava za zaključavanje ventila se uglavnom koristi za zaključavanje ručnog točka kako bi se kontrolisao rad zaključavanja zaključavanja ventila veze sa pričvršćivanjem vijaka, veza se vrši sa Unutrašnji navoj Dva navrtka, sredina lanca sa vezom lanca, jedan kraj zavrtan s odgovarajućim vijcima od vijaka (unutrašnja navojna navojna žica i podudaranje žice vijčane vijke), drugi kraj ima spoljašnji navoj uživo i taj stav Unutrašnji navoj spojnice navoja, sa lancem oko ventila za zaključavanje ručnog točkića, lanac završava spoljnim navojem uživo sa vezom, ručni točak i poklopac motornog prostora je vertikalna veza, ova veza je sve dok se ventilna brava Zaključavanje, osim ako oslobodite sredinu užeta ili oštećenja ili ne možete otvoriti bravu ventila. Popunite ili otvorite, zatvorite bravu ventila, sve dok odvucite sredinu užeta na njemu. Zaključavanje ventila se uglavnom koristi u nekim često zatvorenim i normalno otvara zavrtanje ventila, postoji određeno održavanje na i isključenje zatvora ventila, a druga potreba za zaključavanje brave takođe se može koristiti. Zaključavanje takođe može zaključati dva ventila zaključana, tako da je uglavnom zaštitna od slučajnog rada i uzrokuje nesreću.
Kroz praktičnu proveru, efikasno, ali i uštedu puno materijala. Brava za blokadu ventila u Bijie elektrani, Qitaihe elektrana, Guizhou Liupanshui elektrane, Jixi elektrane, Hunan Chuangyuan elektrane, Jiangxi Nantong elektrane, Unutrašnja Mongolija Zhungeer elektrane, Shandong Binzhou elektrane, Henan Shenhuo aluminijsku elektranu i tako dalje Primenjeni, Efekat je vrlo dobar. Kao iu različitim periodima puštanja u pogon i održavanja elektrane se široko koristi kako bi se izbjegao pogrešan rad kako bi se osigurala sigurna upotreba opreme.