sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Razvoj sigurnosnog upozorenja

Razvoj sigurnosnog upozorenja

Jun 09, 2017

Razvoj sigurnosne oznake upozorenja
Mogućnosti za razvoj sigurnosnih oznaka upozorenja, metoda etikiranja u poređenju sa tradicionalnim mehaničkim metodom probijanja, sa kratkim proizvodnim ciklusom, mijenja veliku prednost pogodnih i brzih. Mehanička metoda prebacivanja mora imati visoku preciznu opremu za probijanje i opremu za obradu ploda, razvojni ciklus od 2 do 3 meseca. Zbog specifičnosti postupka etikiranja, složenost delova nema nikakve veze sa stepenom jednostavnosti obrade, a mehanički metod za probijanje složenih delova za život povećavaće poteškoće u proizvodnji, a neke čak i ne mogu biti Obrađeno. Metod Etching-a treba samo da dizajnira film, a novi razvojni troškovi manje. Metoda eterizacije za proizvodnju metalnih dijelova bez bravica, ne menjaju magnetske osobine materijala, prerađeni proizvodi nakon što glatka kosa nije najmanja promjena. Metoda pečenja velikih količina, velika raznovrsnost, velika ravna površina obrade tankih metala i metalni proizvodi na površinskoj dekoraciji, ali se takođe primenjuje na pojedine komade male izolacije. Koristi se u svim vrstama ramova integrisanih kola i fluorescentnog displeja, mreže, mikro napajanja, poklopca integrisanih kola, površinske montaže, ploče za lemljenje i drugih proizvoda.
Da li znate metodu proizvodnje naljepnih znakova upozorenja? Sigurnosna oznaka upozorenja u našim životima može nam pomoći na mnogim mjestima, ali mi skoro niko ne može razmišljati o tome koliko je ljudi napravilo metodu, današnja fabrika oznaka upozorenja o sigurnosti da kaže kako je način proizvodnje, svi zajedno razumijemo o tome:
1. Dizajn proizvoda: Prema crtežima, slikama ili uzorcima za dizajniranje veličina proizvoda, debljine, strukture, ugla i površinskih efekata.
2. Formiranje kalupa: Posle završetka crtanja kroz profesionalni trodimenzionalni softver za pretvaranje datoteke, započnite kalup graviranje → kalup kalup → sklop ploča → test režim → kompletan.
3. Obrada injekcija: kalup za instalaciju kalupa za debagovanje, obratiti pažnju da se posmatra površinski efekat, kako bi se osiguralo da se proizvodi sa oznakama upozorenja upozorenja za ubrizgavanje nakon prosljeđivanja u serijsku obradu.
4. Površinski tretman: prazan proizvod nakon formiranja u površinu boje za dodavanje, prema prefabrikovanom efektu za odabir potrebnog procesa. Kao što su: galvanizacija, prskanje, štampa, skulptura i druga površinska obrada, ovde nije primer, za detaljniji proizvodni proces, molimo pomerite referentne materijale procesa proizvodnje etiketa upozorenja o sigurnosti ubrizgavanja.
5. Pakovanje: Posle završetka svih procesa nakon završetka potrebe za nalepnicama za zaštitu upozorenja za ubrizgavanje za postavljanje dvostranih lepkova, nalepnice se jednostavno instaliraju nakon upotrebe (izaberite postavljenu nogu, kopču, proizvode sa vijkom, instalirane proizvode osim). Zalepite gotov proizvod nakon testa kako biste spriječili loše proizvode u kvalificirane proizvode, gdje smo završili proizvod koji je završio u liniji za pakovanje. Posle inspekcije, jedan po jedan pakovanje, kvantitativno pakovanje malih kutija, a zatim i mala pakovanja za papirnu kutiju.
点击 图标 下载 App