sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Iako Sigurnosni padlock, Ali Four Major Errors mora znati

Iako Sigurnosni padlock, Ali Four Major Errors mora znati

Sep 05, 2017

Iako sigurnosni štapić, ali četiri velike greške moraju znati
Sigurnosni štap za jednostavnu inteligenciju
Razvoj nauke i tehnologije je pogodnost života, pametni kućni proizvodi predstavljaju tipičan primjer, kao jednu od važnih komponenti, a sada se i promjena tehnologije Sigurnosnog zatvora menja, sve više i više korisnika prepoznatih i traženih. Kako bi vam omogućio da u većini proizvoda napravite bolji izbor za vas, danas Xiaobian vam daje savjete o nekoliko čestih grešaka, nadajući se da ćete vam pružiti neku pomoć.
Uobičajene greške 1:
Iris, prepoznavanje lica, što je udaljeniji telefon sigurniji
Otisci prstiju, lozinke, blizine kartice su trenutni način otključavanja otvora, irisa, prepoznavanja lica, udaljenog mobilnog telefona, aplikacije i drugih tehnologija su i dalje savršene, nova tehnologija nije stabilna pre, u određenoj mjeri, dozvoliti nekim ljudima da imaju mašina, što dovodi do sigurnosnih rizika je nemoguće, oni koji nisu stvarno zreli "visokotehnološki" u praktičnim aplikacijama, možda ćete naći ove rutine.
Zajedničke greške 2:
Sledite slepo
Sa sveobuhvatnijom mrežom, pristup informacijama kanali su više raznovrsni, ali sigurnosni štap kao praktični kućni proizvodi, pre nego što kupe ili trebaju uraditi više domaćih zadataka, shodno njihovoj stvarnoj situaciji da biraju kupnju stila i funkcije. Na primer, Korejski sigurnosni štapić sa korejskom vatrom, ali u stvarnoj upotrebi, ali je otkrio da su vrata Južne Koreje uglavnom relativno tanka, lagana i većina kineske porodice je debela, teška vrata, a Južna Koreja je instalirana u Kini. Veoma je teško , a zaključavanje vrata se ne može koristiti u kineskim porodicama, život se takođe može skratiti.
Uobičajena greška 3:
Bez zaštitnog ključa za mehaničku zaštitnu ploču sigurnije
Bez obzira na to što je brava, prvi prioritet je zaštita bezbednosti, Safety Padlock ne može odstupiti od ovog puta. Nedavno je Xiaobian naišao na neke proizvođače koji su pokušavali napustiti tradicionalni mehanički cilindar brave, prešli na automatski prekidač. Ovaj pristup nije vredan promovisanja. Mi nikada ne možemo predvideti kada će Safety Padlock biti kada ima nekih manjih problema, mehanički cilindar brave je hitan za hitnu zaštitu.
Uobičajene greške 4:
Sigurnosne jastučnice su visokog luksuza
Na tržištu postoje neke visoke cene proizvoda za zaštitu od zamrzivača, u kombinaciji s razumijevanjem potrošača na tržištu sigurnosnog štapova nije dovoljno, što dovodi do toga da mnogi potrošači i dalje vjeruju da je sigurnosni štapić vrhunska široka potrošna roba. Sa razvojem tržišta pametnih kuća ovih godina, Sigurnosni štap je već nedovoljan u luksuzu, mnogi jeftini proizvodi tiho su se približavali našim životima, možemo kupiti kroz upotrebu materijala, stabilnosti, sigurnosti i sl. Razmotriti, kako bi izbjegli cijena visokih sigurnosnih zatvara, izaberite stvarno pogodnu za vašu sigurnosnu kočnicu.
Krajem oktobra, "Kineska bezbednost povezana s industriom zaključavanja i forumom za razvoj dvostrukog pokreta" održanoj u Šangaju, podaci iz sastanka pokazuju da: Trenutno je ukupna izlazna vrijednost industrije nacionalne industrije zaključila 60 milijardi juana, od kojih je inteligentna proizvodnja vrata zaključavanja industrija 6 milijardi juana. Tradicionalne mehaničke brave i dalje zauzimaju većinu tržišnog učešća, Safety Padlock još nije ušao u većinu porodice.
Trenutno, tražnja na tržištu sigurnosne kočnice uglavnom leži u finansijskoj, vojnoj i policijskoj službi, poslovnoj kancelariji, visokogradnji, novoj nepokretnosti itd., Za obične potrošače, njihova svest o sigurnosnoj kočnici nije visoka, i dalje je u faza adaptacije.
Kineski sigurnosni štapić u udjelu od civilnih brava samo 2%, dok je u Evropi i Sjedinjenim Državama, sigurnosni štap za razliku od 50% civilnih brava, Japan i Južna Koreja, činili su više od 70% , Padlock odnos je čak i do 90%.
U stvari, u poređenju sa tradicionalnim mehaničkim bravama, prednosti Sigurnosne kočnice su očigledne. Njegova ne samo visoka, već i prilično zgodna upotreba, istovremeno je značajno poboljšan i faktor sigurnosti.
Većina domaćih proizvođača ima otisak prsta, lozinku, daljinski upravljač, mobilni telefon i drugi otvoreni režim .......
Svemirska tačka za uzemljenje, okružena prijatelja svadbena vjenčanica svuda, razgovarajući o problemu zaključavanja, svi smo pristali da izaberemo sigurnosni katanac. Njihov razlozi su trendi, drugi je siguran, treći je pogodan, četiri lepa izgleda moraju prisiliti mrežu, ne verujemo da tehnologija lopova može da se nadoknadi sa R & D timom za sigurnosne padove.
I obični kućni aparati, razvoj sigurnog klatna ključavina neće doći daleko. Na primjer, i dalje koristimo crno-bijele televizije, pojavila se boja u boji. Ali u selu samo "milioni domaćinstava" mogu sebi priuštiti ah. Ali atraktivnost proizvoda ne može zaustaviti rast cena. Dakle, razvoj sigurnosne brave neće biti zatvoren