sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Da li ste sigurni u sigurnost zatvaranja ventila?

Da li ste sigurni u sigurnost zatvaranja ventila?

Oct 16, 2017

Da li ste upoznati sa bezbednošću Valve Lockout-a?
Zatvaranje ventila razvijeno je razvojem elektronske tehnologije, u korišćenju pogodnosti, anti-Valve Lockout metoda za otvaranje, inteligentno upravljanje i drugi aspekti mehaničke brave ne mogu se upoređivati, tako da se bezbednosni zahtjevi industrije široko koriste. Trenutno su na tržištu uglavnom magnetne kartice, IC kartice, TM kartice, RF kartice Valve Lockout. U mnogim brendovima, mnoge varijante Valve Lockout-a, kako odabrati? U kupovini ventila za zaključavanje, podsetnik treba da shvati sledeće principe. U slucaju da
Funkcija koja se koristi u okruženju sa okruženjem
Prema aplikaciji za određivanje funkcionalnih zahtjeva, korištenje različitih okruženja ima različit funkcionalni fokus. Kao kancelarija za finansijske institucije Valve Lockout, mora imati funkciju: sve ključne kartice moraju imati vremensko ograničenje, zaključati vrata da otvore funkciju snimanja, postoje hijerarhijske funkcije upravljanja. Na osnovu osnovnih funkcija, kako bi se prilagodili budućem razvoju, možete razmotriti proširenje sistema zaključavanja (sistem može upravljati kancelarijom za osoblje, javnim kanalom, posebnim kanalom itd.), Razmislite o tehnologiji kartice sistema interfejs i druga pitanja, za praćenje prostorija za praćenje u realnom vremenu. Od države, u slučaju vanrednih događaja može se otvoriti vrata i tako dalje. Najbolje rješenje je povezivanje zaključavanja vrata i razmatranje interfejsa drugog IC kartičnog sistema kako bi se postigla kartica.
Sigurnost, stabilnost je izuzetno važna
Brave vrata kao sigurnosni proizvodi moraju biti sigurne i stabilne. Bezbednost se može meriti na dva načina: jedna je da se odupre namjernom uništenju, zloupotrebi i namjernom štrajku, bušenju i drugom nasilnom oštećenju. U tom smislu, trenutna mehanička brava i mehanička čvrstoća ventila Lockout-a uglavnom mogu ispuniti zahteve. Kod svih tipova brava vrata, samo RF kartica Valve Lockout je potpuno zatvorena struktura, najbolja sigurnost. Drugo, kako bi se spriječila otvaranje tehnologije, mehanička brava protivtehnološke sposobnosti otvoriti vrlo loše. Bez obzira na strukturu mehaničke brave može se otvoriti drugim sredstvima. Ključ može biti kopiran je veliki sigurnosni rizik. Kod zatvaranja ventila, kartica se lako kopira zbog ograničenja za lozinku. IC kartica i RF kartica u potpunosti rešavaju problem sprečavanja otvaranja tehnologije.
Kao zaključana vrata, njegova stabilnost je takođe važna. Na vratima ne bi trebalo da se otvaraju vrata, vrata se ne mogu zatvoriti kada vrata u finansijsku industriju mogu doneti ozbiljne gubitke. Generalno, nekoliko ventila Lockout-a, stabilnost ventila Lockout-a na RF kartici bila je znatno viša od ostalih ventila. Magnetna kartica se plaši jakog magnetskog polja, IC kartica se plaši ulja, prašine i statičkog elektriciteta (posebno suvo vreme i vuna zajedno) i RF karticu sa potpuno zapečaćenim, vodootpornim, anti-statičnim, anti-prašinskim karakteristikama. Od pristupa čitača, samo RF čitač kartica ne dodiruje, najduži život.
Trebalo bi razmotriti trend razvoja tehnologije
IC kartica se može koristiti kao identifikacija, ulaznice, elektronski novčanik i sl., A kontakt IC kartice Card Operation Lockout kartica nije pogodna (dugo vrijeme rada), loša prilagodljivost za životnu sredinu i druge teške probleme postepeno se eliminišu, posebno u javnom i polu - javna upotreba životne sredine, kao što su prisustvo, potrošnja hrane, sistem javnog prevoza, parking i tako dalje. Beskontaktna IC kartica Valve Lockout je novi tip Lockout Lock-a koji je upravo proizveden. Zahvaljujući visokoj pouzdanosti, visokoj sigurnosti, bez kontakta, brzom i lakom radu, dugom veku trajanja i postanošću kontakata IC Card Valve Lockout zamjene.