sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kratak uvod LOTO uređaja

Kratak uvod LOTO uređaja

Aug 24, 2018


Sigurnosni lokot je potrebno uređaj za potpuno isključenje s druge brave. Bez obzira kakav zaštitni uređaj, u konačnici zaključavanje Izvršit će se kroz sigurnosni lokot. Sigurnosni lokot može koristiti sama, dok druge sigurnosne obustave ne mogu, pa primjena sigurnosni lokot je vrlo opsežan i potražnje na tržištu je također vrlo velik.

Osigurač isključenje je vrsta električnih zaštita aparata, posebno se odnose na isključenje koristi za izbjegavanje pogrešnog rada isključenje prekidača.

Isključenje ventil se uglavnom koristi zaključavanje ventil te zaštiti sigurnosti odvijanja ventil. Da li ventil obustave primjenjuju ili ne, to se odnosi na važnost sigurnog rada. Neki ventili su obično otvoreni i neke ventile normalno zatvorene. Stoga, sigurnost treba smatrati izbjeći pogrešan postupak.

Isključenje kabel je sigurnost zabrana koja je fiksna kroz kabel namot i napokon zaključan sa sigurnosni lokot. Brave imaju širok spektar aplikacija i zahtijeva samo jedan kabel isključenje završiti isključenje više uređaja ili prekidači. Obično se koristi za zaključavanje razne ventile i konvencionalni obustave mogu ne zaključavanje u posebnu struju, Dakle, kabelska isključenje je nezamjenjiv učinkovit alat u raznim zaključavanje postupak.

Isključenje reza je sigurnost zaključavanje koja može pružiti više lokot točaka, tako da opremu možete koristiti višestruki sigurnosni lokoti za zaključavanje upravljanja istovremeno. Tokom održavanja opreme, uređaj ne može pokrenuti operaciju osim ako svi lokoti se otvaraju. Učinkovito može spriječiti sigurnost nesreće izazvane zaposlenika nehotično.

Upravljanje isključenje stanica je važna stvar za isključenje/Tagout programa, uglavnom uključujući isključenje tanjur, isključenje stanica, isključenje okvira, isključenje torbu i tako dalje. Može učinkovito upravljati LOTO uređaji, pravilno pohraniti ih i izbjeći upravljanje kaos uzrokovan pogrešno rukovanje zaposlenika.