sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje kabla u budućnost

Zaključavanje kabla u budućnost

Jul 24, 2017Zaključavanje kabla na budućem tržištu

Eksperti smatraju da će tržište nalepnica Kejn Lockout u narednih pet godina imati prosječnu godišnju stopu rasta od 12%, posebno u fleksibilnoj ambalaži i plastičnoj ambalaži, a staklena ambalaža neizbežno zamjenjuje drugi način pakovanja, znatno prije rastu Tabulatori Lockout Lockout-a, prosečna godišnja stopa rasta dostigneće 16%, tako da će Cable Lockout u 2015 oznake postati najveća i najvažnija aplikacija za označavanje hrane.

Što se tiče razvojnih trendova, moramo se osvrnuti nazad i videti šta se dogodilo širom svijeta u posljednjih 10 godina. Početak u novom veku suočavaju se sa izazovima različitih aspekata kao što je privreda interneta počela da poleti, u proširenju globalne ekonomske integracije, u isto vrijeme, svet se suočava sa pretnjama od terorizma, koji stvaraju tenzije u Na Bliskom istoku, stvorili su nedostatak sirove nafte, klimatske promjene i globalno zagrijavanje, pre pet godina porast nove ekonomije, opasnost od finansijske oluje u poslednje tri godine, zemlja se suočava sa testom prirodnih katastrofa ... In U ovim slučajevima, svetska ekonomija počinje da se prebacuje na zemlje u razvoju u Južnoj Americi, Istočnoj Evropi i Aziji.

Kina Cable Lockout tržišta budućnosti

Stručnjaci veruju da će tržište oznaka Kejt Lockout-a u narednih pet godina imati prosječnu godišnju stopu rasta od 12%, a potrošnja će se povećati sa sadašnjih 1,6 milijardi kvadratnih metara na 1,6 milijardi od 2,9 milijardi kvadratnih metara, a 10 godina kasnije će biti blizu 5 milijardi kvadratnih metara, njene oblasti rasta uglavnom su koncentrisane u četiri velike industrije. Oznake prehrambene industrije, na primjer, značajno raste u narednih pet godina, zahvaljujući vlastitom razvoju prehrambene industrije.

Prehrambena industrija u narednih pet godina održaće prosečnu godišnju stopu rasta od 7%, u procesu njegovog razvoja, primjena metala, stakla, plastične ambalaže će se povećati, porast prehrambenih etiketa je postao veliki podsticaj, zbog Usvajanje pakovanja, čini etiketu veću od rasta sopstvenog rasta prehrambene industrije, prosječna godišnja stopa rasta iznosiće 10%. Specifično za zaključavanje kabla

Trend svetskog ekonomskog razvoja

Razvijene ekonomije u 2010. godini bruto domaćem proizvodu činilo je 69% svetske ekonomije, očekuje se da će 2020. pasti na 61%, udeo to znači da će u narednih 10 godina udeo značajno porasti u ekonomiji, zemlje u razvoju će igrati više Važnu ulogu ekonomija. U 2000. godini bruto domaći proizvod SAD bio je četiri puta veći od Kine, ali stručnjaci procjenjuju da će BDP u Kini do 2020. godine doći do polovine SAD-a, a za samo 20 godina porasti sa 25% na 50%.

To se podudara sa svetskom ekonomijom, globalnom Zaključavanje kablova, dok se doziranje oznaka razvija, trenutna veličina tržišta nalepnica Cable Lockout-a na svetu iznosi oko 15 milijardi kvadratnih metara, dok se narednih 10 godina očekuje dostizanje 20 milijardi kvadratnih metara, 80% Rast će doći od ekonomija u razvoju. U narednih 10 godina rast Etikete Lockout-a će biti uglavnom iz Kine, Južne Azije, Južne Amerike, istočne Evrope, potrošnja po stanovniku razvijenih zemalja će porasti sa 9,2 kvadratnih metara na 9,8 kvadratnih metara, u istom periodu u svijetu u razvoju Potrošnja po glavi stanovnika se povećava sa 0,8 kvadratnih metara na 0,8 kvadratnih metara, do 2020.godine rast tržišta je bio samo 1% u razvijenim zemljama, rast tržišta u zemljama u razvoju dostigao će 7,2%, rast tržišta u Kini će dostigati 11,2%, daleko ispred drugih zemalja , Može reći da je najočigledniji nacionalni globalni rast, posebno u zemljama u razvoju.

Sa rastom ekonomija u razvoju, lanac snabdevanja sirovinama je prekinut, a nedostatak snabdevanja i fluktuacija cena će se neizbežno nastaviti. Indeks cijena sirovina se povećava u narednoj deceniji usled ograničenog nedostatka zemljišta i resursa. 1980. godine globalna ekonomija troši zemlju koja može da obezbedi resurse, emisije ugljenika i zemlja mogu da obezbede resurse, u narednih pet godina potrošićemo zemlju da obezbedi resurse od 1.6 puta, pa će nedostatak sirovina nastaviti Dovesti do rasta cijena. Sva preduzeća imaju odgovornost da kreiraju održive materijale, a fino huichuan i fino plave već rade na tome.

Svetske ekonomske promene utiču na naše tržište industrije Lockout Lockout

Razvijene zemlje u Evropi i na tržištu SAD-a potrošnja Kablova Lockout-a po stanovniku iznosi od 8 do 12 kvadratnih metara, dok zemlje u razvoju bliske 1-3 kvadratne metre, što u potpunosti pokazuje svjetsku ekonomiju, koja je usko povezana sa potrošnjom kablova Cable Lockout tag ima odličan razvojni prostor.

Kabl Zaključuje budući izgled tržišta

U proteklih nekoliko decenija oznaka za Cable Lockout je zauzela značajan tržišni udeo, a troškovi Cable Lockout tag-a za integrisanu primjenu specifičnog vlažnog ljepila i namotaja su visoki, ali u odnosu na oznaku namotaja i kontrakciju naljepnice, oznaka Cable Lockout sveobuhvatna cijena Tako da je oznaka za zaključavanje kabla konstantno zamenila drugu drugu tehnologiju ili proces, to se uglavnom pripisuje karakteristikama materijala za nalepnicu Cable Lockout, kao što su diverzifikacija materijala, dobar izgled i integrisana primena konkurentnih troškova.