sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kineski sigurnosni upozorenje snažna tražnja na tržištu?

Kineski sigurnosni upozorenje snažna tražnja na tržištu?

Aug 24, 2017

Kineski sigurnosni upozorenje jaka potražnja na tržištu?
Kako tržište zahtjeva sve više i više lokalnog zahtjeva za upozorenje za sigurnost, kao što su robe supermarketa, vrećice, oznaka za odjeću, bolnice i nakit.
Sledeće naglašava nekoliko posebnih medicinskih oznaka za upozorenje. Ovo su se poslednjih godina u Kini postepeno primenjivale na medicinske oznake upozorenja o bezbednosti i imaju dobre tržišne izglede, nadamo se da ćemo inspirisati sve.
1. Oznaka upozorenja za bezbednost krvi
Trenutno, potražnja Kine za sigurnosnim upozorenjem na torbe za krv se znatno povećala, ne samo zbog potreba pacijenata sa novinarskim štampanjem, već mnoga preduzeća u našoj zemlji treba da testiraju sastav krvi. Oznake upozorenja za bezbednost krvi kroz centar za sertifikaciju kvaliteta RoHS sertifikacije, sjedište kineske bolesti za netoksičan test, koji se odnosi na kvalitet krvi i sigurnost transfuzije krvi.
2. Ukidanje sigurnosnih oznaka upozorenja
Suspenzija sigurnosnog upozorenja u Kini je upravo počela, ali za inostrana tržišta dugo nije ništa novo. Kroz upotrebu posebnih materijala i procesa, vješanje sigurnosnih upozoravajućih oznaka može prenijeti informacije, ali također ima dobru ocjenu efekta suspenzije, u velikoj mjeri pojednostavljuje gomilu suspenzije bolničkog procesa, uštede vrijeme i poboljšava efikasnost.
3. Niska penetracija Oznaka upozorenja za bezbednost
U poređenju sa zahtevima običnih obeležavanja bočica, označavanje tečnih farmaceutskih proizvoda na etiketi LDPE boca će biti rizik od penetracije lepljenja. Zbog toga, ovo zahteva nisku propusnost ili čak nepromenljivu sigurnosnu oznaku za upozorenje. Kao što je Avery Dennison za kupce da razviju nepropusni lepak.
4. Oznake upozorenja za mali kalibar
U farmaceutskoj industriji i proizvodima za zdravstvenu zaštitu u RMB-u, bilo je mnogo malih prečnika manje od 15 mm pakovanja malih promjera. Veliki deo ovog razloga treba pripisati trenutnim rezultatima istraživanja medicine, odnosno, koncentracija lekova se sve više i više povećava, tako da se povećava tražnja za pakovanjem malih promjera. U skladu s tim, ovo je dovelo do potrebe za oznakama upozorenja za mali kalibar, koji obezbeđuju novu tržišnu oblast za farmaceutske kompanije za zaštitu upozorenja.
5. Oznaka za upozorenje na nisku temperaturu
Kao laboratorijski zahtevi za očuvanje ultra-niske temperature visokog ofsetnog štampanja, kao što je temperatura odlaganja suvog leda od -80 ℃, temperatura tečnosti za čuvanje azota od -196 ℃, upotreba običnih sigurnosnih oznaka upozorenja ne može da zadovolji ovaj zahtev, morate koristite sigurnosne oznake za upozorenje na niskim temperaturama, tako da se trebaju rođati oznake upozorenja na niskim temperaturama
6. Fluorescentne sigurnosne oznake upozorenja
Svaki lek mora imati jasnu identifikacionu mašinu, kako bi olakšao praćenje i sledljivost. Kao rezultat toga, ljudi obično koriste oznaku sigurnosnog upozorenja za identifikaciju. Da bi se smanjila stopa curenja, relevantno osoblje mora proveriti svaki lek kako bi se osiguralo da je medicinska ambalaža postavljena oznakama upozorenja za bezbednost. Nalepnica upozorenja za zaštitu od bijelog koda je relativno lako otkriti, ali za nalepnicu za upozorenje na transparentan filmski kod neophodno je da se u adhezivnom materijalu štampa na površini fluorescentnog šara ili da samoljepivi materijal daje sopstveni fluorescentni efekt , što je fluorescentna sigurnosna oznaka upozorenja.
7. Oznaka za sigurnosnu bezbednost
Sigurnost procesa lanca snabdevanja je i dalje neophodna kako bi se osigurala autentičnost i sigurnost farmaceutskih proizvoda.
Sa sadašnje tačke gledišta, "godišnji izvještaj o štamparskoj industriji u Kini", falsifikovani originalni farmaceutski proizvodi je i dalje nastavak problema u globalnom kontekstu. Procenjuje se da su od 10% do 20% svetskih farmaceutskih proizvoda falsifikovani proizvodi. Kako bi se zaustavili falsifikovani farmaceutski proizvodi, mnogi proizvođači farmaceutskih proizvoda su se bavili poslovnim modelom lanca snabdevanja, a ambalaža i etiketiranje pokazali su jako interesovanje, posebno za sigurnosnu tehnologiju, a to je nežna tačka, koja je takođe proizvela sigurnosnu oznaku upozorenja tražnja na tržištu.