Klasifikacija zaključavanja prekidača

1. Blokada automatskog prekidača: minijaturno zaključavanje brave je izrađeno od visoke čvrste smole za jednostavno zaključavanje.

2. Zaključavanje velikog broja prekidača: velika brava zaštitnog prekidača, izrađena od smole visoke čvrstoće, otporne na udarce i nazubljenog nerđajućeg čelika, čvrsto je zaključana i pogodna za upotrebu na više prekidača. Jedinstveni dizajn se može primeniti na 380V / 600v osigurač i prekidač sa maksimalnom širinom i debljinom ručke do 41mm i 15.8mm.

3. Višenamenska brava sklopa automatskog prekidača: nova brava zaključavanja sklopa je izrađena od čelika, cinka, aluminijumske legure i najjačeg najlona, koja je jaka i izdržljiva. Klizni blok je dizajniran jednom na mestu i jednostavan za korištenje. Može se koristiti sa ključavnicama za ključeve ili čelika. Predstavnik je nove brave prekidača.

4, brave malih prekidača: male brave prekidača izrađene su od smole visoke čvrstoće, jedinstveni dizajn fiksiranih zavrtanja zuba od zuba, materijal od nerđajućeg čelika je kvalitativan i obezbeđuje jaču okluziju ručice prekidača, sa podesivim damperom i bravama na oba strane skale, za različite ručice prekidača dužine prekidačkog prekidača koji je dostavio efektivna kontrolna ručka je labava, učiniti je sigurnijim.

cb