sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kako funkcionira ugao ventila?

Kako funkcionira ugao ventila?

Oct 25, 2017

Kako se nalazi Valve Lockout?
Zatvaranje ventila je sjajan pronalazak u našem svakodnevnom životu koji je blisko povezan sa pouzdanošću i upotreba prekidača je zaključana. Tako da imamo vrata kabineta za instalaciju i održavanje je neophodno. Mora biti standardizovan i pravilno instaliran, preklopiti bravu i panel ne može koristiti papir i traku pričvršćene za sile ne može se instalirati u bravama za vrata rastavne sklopke, kako bi se izbjeglo zatvaranje površinskih ogrebotina na suvom. Priključne brave na uređaju moraju biti ugrađene u skladu sa opisom proizvoda, instalacija treba da obratite pažnju na zaključavanje vrata uređaja nije velika vlažnost, kako bi se izbjegla korozija. Koriste se u procesu remonta, tu će biti spotova, jer ovi bravi su napravljeni od legure cinka i bakrene brave, nije zarđan, oksidacija se odvija, ali život je predugačak, koji će samo koristiti površinski vosak za prskanje četka ukloniti. Preporučljivo je koristiti bravicu za vrata od nerđajućeg čelika koja neće biti oksidirana i zarđala, ali takođe i izdržljiva.
Matthewov efekt, verovatno smo čuli da je jači jači, slabiji je slab fenomen. U ventilu Lockout industriji, razvoj ventila Lockout giganta je glatka i krhka. Razvoj industrije Baode bakra kao snežna kugla generalno sve više i više. Iako se mali i srednji ventili Lockout biznis, još uvek bore, pokušavajući da naprave težak razvoj na mapi.
Ipak, giganti Valve Lockout-a su razvijeni i iz malih i srednjih preduzeća, na putu je i "krvava" probijajuća samo današnja dostignuća. Došlo je do praga malih i srednjih preduzeća, industrijska ventilna vrata su vrata za odlazak, ali ekskluzivno iskustvo u uspjehu; uživo je teško, od nestanka. Za razvoj malih i srednjih preduzeća, kontinuirane napore, inovacije, to je prošlost uspešan primjer, prošlost se može svrstati samo u kolaps podataka o preduzeću. 2011 više "nestašica" godine, lice "nestašica novca", "nestašica struje", "nedostatak radne snage" i drugi nedostatak, mala i srednja preduzeća kako se panika pitanje je vredno razmišljanja. Centralna banka za podizanje kamatnih stopa, mala i srednja preduzeća koja finansiraju teški, jednostavni labor-intenzivni industrijski lanac, teško je ići dugoročno. A transformacija i nadogradnja ne samo da vikaju slogane mogu biti tako jednostavni. Malo i srednje veličine ventila Lockout biznisa, kako da prekinete prokletstvo efekta Matthew, oslobodite se slabijeg slabijeg šešira, u teškom okruženju za zatvaranje ventila "uhvaćena stvorenja"?
Mala i srednja preduzeća treba da nađu svoj način razvoja. Na primjer, snaga preobražaja i nadogradnje preduzeća, kada je Huarui transformacija, kako bi se osiguralo da u složenom okruženju nastavi sa tempom, u opstanak najfrekventnijeg "uklapanja", opstanak najfrekventnijeg u " odličan "; nema tehničke podrške i transformacije Snaga preduzeća može "grupisati" razvoj, u hladnom ventilu Lockout okruženju, 'Baotuan' grejanje, prednosti nekoliko projekata zajedno zajedno projektuju na novi nivo; ili mogu da biraju 1N mod, nekoliko malih i srednjih preduzeća Koristeći veliko preduzeće, vođeni razvoj.
U ovom trenutku potrebna je neka vještina kako bi se izbjegla oštećenja brave u svakodnevnoj upotrebi, jer proces primjene mora održavati čistu ventilaciju, a jednom je pronašao neku prljavštinu oko nje, a zatim ga oprati na vrijeme kako bi se izbjegla prašina ili druga nečistoća u vazduhu u bravu prouzrokovao nepotreban gubitak.
S druge strane, kada se veoma otvrdnemo, onda možete dobiti neku olovku unutar mastila može biti dobra otvorena brava. Nemojte koristiti brutu silu, prisiljavajući se da izbegnete deformaciju vrata. U našem svakodnevnom životu, vrlo je korisno način zaključavanja vrata na električnom ormanu i dobar način da je gornji način osnovnog načina rada Valve Lockout, koji se redovno održava.