sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kako kupiti Lockout Hasp?

Kako kupiti Lockout Hasp?

Aug 14, 2017

Kako kupiti Lockout Hasp?
Lockout Hasp Tip: Lockout Hasp je podeljen na IC karticu za zaključavanje vrata (kartica), zaključavanje magnetne kartice (kartica), zaključavanje kartice senzora i zaključavanje TM kartice, najčešće korišćene za zaključavanje kartice i zaključavanje IC kartice. Prema vlastitom upravljanju hotelima analiza potreba, sistem košta da odabere vrstu zaključane vrata.
Zbog toga što su pametne brave različite mehaničke brave, pametne brave povezane sa mašinama, elektronikom, računarskim sistemima, predloženim odabirom boljeg ugleda zrelog brenda, trenutni brend pametne brave za zaključavanje, ali se procenjuje da je puno seta proizvodnih kapaciteta manja od 10%, najbolje razumijevanje proizvođača razvoja, proizvodnje, poprodajne situacije, bilo da je to standardizovano preduzeće, bilo da se radi o izgradnji sistema upravljanja kvalitetom.
Postoji mnogo korisnika zbog nedostatka iskustva u nabavkama ili samo jeftine (ovi brendovi mogu biti jeftiniji za zaključavanje, ali ostali pribor ili kartice su skupi, a besplatna distribucija, održavanje cene će biti nekoliko hiljada dolara), otkup proizvodi Nakon određenog vremenskog perioda ne mogu se naći proizvođači ili problemi sa kvalitetom da bi se pronašli neodgovorni proizvođači proizvođača da nepravilna upotreba korisnika ne pruža održavanje ili dodatke kao što su astronomski fenomeni.
Lockout Hasp kupuje veštine: samo zato što je Lockout Hasp sve više i više potrošača i hotelska strana usluge, a kako bi potrošači trebalo da znaju više o kupovini Lockout Hasp zdravog razuma, naučiću vas kako kupiti Lockout Hasp!
1, kartica za zaključavanje vrata ili senzorska kartica za osetljivost. Ponoviti karticu ili indukcionu ključnu karticu nakon otvaranja vrata treba normalno raditi, ne bi trebalo da postoji nikakav odgovor "bez odgovora" ili "greška", "motorni haos". Da biste proverili informacije o zaključivanju brenda, sat nije lak za haos, sve dok performanse Lockout Hasp-a budu stabilne, te takozvane dodatne funkcije nužno nemaju praktičan efekat. Treba odabrati sopstvenu funkciju ispravljanja grešaka zaključavanja kola. Izbor nezreleg proizvoda možda neće moći da koristi ili održava odličan posao. Kofu Lockout Hasp krug mikroračunarske čip kontrole, kolo se isporučuje sa informacijama greške ispravljanja greške, informacije vezane za obradu podataka stabilnije, senzor vrata s dvostrukom brzinom korekcije greške je vrlo nizak, senzor vrata zaključavanje pomoću bežičnog prikupljanja podataka za održavanje zaključavanja vrata Otvorite vrata za snimanje podataka veoma je zgodno.
2, korištenje prazne ručne ili neupotrebljive ručke? Prema godinama upotrebe nema problema. Preporučuje se upotreba ne-praznog kućišta brave za zaključavanje, ne-praznog tijela za zaključavanje sa panela kada se okreće i utiče na otvaranje vrata.
3, izbor zaključavanja vrata magnetne kartice bi trebalo da razume da li proizvođači kartica za zaključavanje vrata razvijaju sopstveni algoritam za čitanje čitača kartica ili upotrebu komercijalno dostupne glave čitača magnetnih kartica. Kao što je korištenje univerzalnog čitača kartica za pisanje kartice, drugi mogu koristiti zajednički čitač kartica za kopiranje kartice i ne mogu postići povjerljivost. Podružnica Yu nova IC kartica plus brave za magnetnu karticu, gostinsku karticu sa magnetnom karticom, informacije o administratoru i održavanju sa IC karticom, modul čitača magnetnih čitača čitača algoritam za šifrovanje.
4, kartica je podeljena na IC karticu, TM karticu, magnetnu karticu, blizinu kartice, sada najviše koriste IC karticu (kontakt) i bliže kartice (bez kontakta), IC kartica za zaključavanje vrata obično koriste Siemens kartice Ridge , Fudan i druge kartice kompatibilne). Indukcijska kartica sa pomoćnom indukcionom karticom se najčešće koristi TEMIC kartica (puno indukcione IC kartice, može čitati i pisati podatke kapaciteta od 33), hotelska senzorska vrata zaključavaju generalno TEMIC karticu. Philips se može podijeliti na nekoliko područja za čitanje i pisanje podataka kapaciteta od 1000 bajta, veliki kapacitet, cijena kartice i TEMIC skoro, ali cijena zaključavanja je vrlo skupa) dosta potrošnje, prisustvo, otvaranje vrata a zajednička MF1 kartica. Postoji lična karta (lična karta je fabrika postavljena nizom koda, može samo pročitati informacije, ne može pisati informacije na kartici). ID kartica se generalno koristi u sistemu za upravljanje računarima bez domaćinstva, pametne brave stanova, cijene ID kartice Je oko polovine TEMIC kartice. Trenutno postoji mnoštvo štampanja poslovnog kartona i članske kartice, mnoge fabričke brave fabričke brave za fabričku kartičnu karticu, ne mogu garantirati kupovinu čipa (elektronske komponente puno paralelnih) i pakovanje, proces štampanja uzoraka.
5, vrata pritisnite dršku da biste otvorili bravu vrata bi trebali biti fleksibilni i glatki, zaključati da telo ne bi trebalo da ima ozbiljan "Cha" "Cha" mehanički trenje zvuka. Nežno sila bi trebala biti u stanju da spusti ručicu, nazad u normalu. Mehanički prenos se ne može oslanjati na podmazivanje ulja, zavisi od mehaničkog priključka kompaktnog uređaja, kao što je to što se svi podmazuju na ulje jednom nakon dugog vremena nakon korištenja sušenja ulja, brava vrata na čestom otkazu.
6, da biste koristili standardnu petostruku konstrukciju kućišta brave, zaključajte telo da biste pokrenuli pin za vožnju. Ke Yu Lockout Hasp brava za telo u originalnim dobro poznatim brendovima na bazi tela za zaključavanje kako bi se poboljšala struktura tela brave u domaćoj i stranoj upotrebi stopa je najviša, razumna struktura, niska težina delova, visoke performanse, lako instalacija, dug životni vek, normalni život više od 15 godina, pohvalili su korisnici, osiguranje jezika, anti-lock veliki jezik itd. sa anti-plug-u, tamper funkcijom. Aplikacija bočnog jezika (anti-jezik) za ojačanje strukture, efikasno sprečava vrata nakon otvaranja jezika kada je vjetar ili umjetnost zatvoren kada jezik jezik prelomi, savijanjem.