sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kako odabrati sigurnosnu kočnicu za vaš automobil u zimskom periodu

Kako odabrati sigurnosnu kočnicu za vaš automobil u zimskom periodu

Sep 28, 2017


Ne zaboravite da ne tražite jeftine, nikakve proizvođače, nikakve specifikacije proizvoda, ne postoji brend, naročito neki poput kupusa koji se slučajno složili u vratima prodavnice sigurnosnog zatvarača, ovaj proizvođač bezbjednih štapova ne želi da poželi Trenutak jeftine za kupovinu . Kupuj sigurnosni štapić je da zaštiti svoju bezbednost u vožnji, ako kupite lošu sigurnost Kočnica koja je prouzrokovana nesigurnim vožnjom vrijedi svijeće. Preporučuje se da kupite sigurnosnu kutiju koja je optimistična u vezi sa brendom, odabrati izvor, postoje proizvođači, postoje specifikacije redovnih proizvoda proizvoda Safety Padlock.
Izaberite sigurnosni zatvarač
Ako padnete snijeg, ako ovoga puta odete u prodavnicu auto dijelova, s obzirom na sjajnu varijantu sigurnosnog zatvara mora biti zbunjen, službenik će vam prodati najprofitabilniju sigurnosnu kočnicu, ne kažu vam najprikladnije za vas kako bi izbegli proizvođače automobila u nesporazumu, možete koristiti sledeće tačke kao malu referencu.
1 automobil automobila, ako samo povremeno ili ne uvek uzimate sneg i ledene delove, izaberite kvalitet čelika. Sigurnosni štitnik na oštećenju tela će biti veći, buka je takođe velika, gvožđe je prednost izdržljivog, anti-skidanja efekat. Iako je gumeni sigurnosni zatvarač više pogodan od kućnog automobila, šuma, instalacija je takođe pogodan, anti-skid efekat je takođe dobar.
2 teška teretna vozila, kamioni, a zatim opšta upotreba čelične sigurnosti Nedostatak klizanja na krovu gazećeg sloja, kontrasta ili goveđeg teta je dobar, ipak je izdržljiv, ipak je težina kamiona i upotreba puno više od kućnog automobila. Naravno, cena Velike Padove sigurnosne brave je takođe skuplja od malog porodičnog automobila. Gumeni sigurnosni štapić sa gvozdenim sigurnosnim zatvaračem, svaka ima svoje prednosti, tako da za vozače preporučene za male kućne automobile, sa malim šumom, nemojte povrediti gumenu gumu. Kamionima ili često vozačima snegom i ledom, najbolje je koristiti trajni anti-skidni efekat zaštitnog čelika za zaštitu od čelika.
Kupujte vrijeme sigurnosne brave najbolje je ne smijete snijeg u zimu kada je led, jer je ovo najviša godina u cijeni sigurnosnog zatvarača, možete u oktobru ili novembru staviti u prodaju najprikladnije, velike prodavnice Počela je da dobije robu, cena je i dalje veoma prikladna.
Kupujte Sigurnosnu bravu da bude u pravom trenutku, na pravom mestu, i uklonite sopstveni sigurnosni štapić je najbolji. Zapamtite, to nije skupo, niti je trajno, različitim vozačima različitim automobilima može biti potrebno različite vrste Sigurnosnog zatvarača, pa obavezno odabrati najpogodnije za svoje.
Sigurnosni zatvarač mora odgovarati veličini pneumatika. Veličina je prevelika, ne samo da ne reprodukuju efekat anti-skidanja, sigurnosni štapić za gume takođe može biti usled rotacije točkova od pneumatika uzrokovanih nepotrebnim oštećenjima; suviše mali će imati veliki uticaj na gumu, ali i na vlastitom testu za sigurnosnu kočnicu. Mala sigurnosna kočnica Prinudna instalacija Zbog napetosti sopstvene napetosti smanjuje se, zajedno sa pritiskom koji donosi točak, lako može da prekine lanac.
Sigurnosni zatvarač mora biti montiran na pogonske točkove. Vozenje vozila postiže se okretanjem pogonskog točka. Pogonski točak na klizavoj površini puta je skliznuti zbog klizanja zbog ubrzanja, a pokretačka snaga pogonskog točka može se povećati kako bi se obezbedio sigurniji rad vozila.
Zabrana instalacije jednog točka. Instalacija sa jednim točkom Sigurnosni štitnik prouzrokovan nedoslednošću ručice lijevog i desnog točkova, ubrzanje ili usporavanje vozila izazivaće klizavo, trepće i tako dalje. Najbolji način je postaviti dva pogonska točka ili četiri točka, tako da bez obzira da li će ubrzanje ili usporavanje donijeti dobar anti-skid efekat.
Prije putovanja optimističan u vezi sa uslovima na putu, ako se snijeg retko preporučuje, koristite sigurnosnu blokadu. Sigurnosni blok je pogodan samo za prekomjeran sneg ili zamrznutu smrznutu cestu, suv ili vodeni put može biti direktno do sigurnosnog zatvarača izvanredne povratne sile na točak, guma i iskustvo vožnje odličan utjecaj, ali i zbog toga što zakovice i kontakt površine puta površina je mala i kontraproduktivna. Pored instalacije, uklanjanje sigurnosnog zatvara više problema, najbolje je na parkingu ili putnom prostoru koji treba zamijeniti, prije nego što je potrebno postaviti neophodne znake upozorenja na saobraćaj.