sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kako odabrati sigurnosnu zaštitnu sigurnosnu zaštitnu kutiju

Kako odabrati sigurnosnu zaštitnu sigurnosnu zaštitnu kutiju

Jun 26, 2017

Kako odabrati metode zaštite konzole Bezbednosne ključavnice
Što je sigurnosni štapić, sigurnosni štapić se koristi za radionicu i prostorija kada se koristi brava, predstavlja neku vrstu zaključavanja. Da obično ne koristimo kuću iz sigurnosnog katanca, zašto? Zbog sigurnosne ključavnice je osigurati da je snabdevanje snage sigurno zatvoreno, oprema je insistirala na sigurnosnoj situaciji, zaključavanje može sprečiti da uređaj ne počne da pali pažljivo, uzrokujući štetu ili smrt. Pa kako kupiti sigurni katanac? Sigurnosne metode za zaštitu katanca i šta?
Prvo, kupovina sigurnog katanca
Koncept sigurnog katanca za ulazak na domaće tržište je i dalje veoma kratak, tržište je takođe siguran katanac robe neujednačen, dobar i loš, mnoštvo stečaja kompanije u izboru sigurnosnog katanca kada su neki od netačnih, tako da korisnik treba da izabere visok stepen, brend ili agente za brend, jer moraju da zadovolje ekonomsku snagu i stabilnost mrežnog sistema kako bi se osiguralo da se usluge i popunjavaju, kako bi se spriječilo kvalitet roba izazvanog sporom.
1, pogledajte izgled situacije
Brave se obično rade elektrolitom, prskanjem ili bojom. Ovi procesi su pogodni za samu bravu. Kao rezultat ove serije tretmana, zaštitni film će na eksterijeru brave napraviti zaštitni film koji će biti otporan na koroziju. efekat. Korisnici kroz ovu tačku će moći direktno izmeriti kvalitet zaključavanja.
2, težiti težinu nego što osećate
Izrezani uglovi brava obično se izrađuju u obliku šupljeg materijala za podmazivanje, ne samo da se osvjetljava svjetlost, a korištenje osjećaja je takođe relativno loše.
3, pogledajte sigurnosne propise
Kod kuće i inostranstva na hardverskim bravama imaju stroge norme, mali proizvođači kako bi uštedjeli troškove ne prate standardne performanse, a veliki brendovi obično se pridržavaju normi.
Drugo, održavanje sigurnosnog katanca
1, brava ne može biti izložena dugotrajnoj kiši, kiša sadrži azotnu kiselinu, nitrat, korozija će se zaključati.
2, obično često držite bravu čišćenja, ne dozvolite strano telo u cilindru za zaključavanje, što otvara otežano ili čak se ne može otvoriti.
3, vrijeme do cilindra za zaključavanje u ulje, grafitni prah ili prašak olovke, kako bi se vremenski ograničeno korištenje vremena prevazišlo i ostavio oksidni sloj.
4, obratite pažnju na klimu (prolećna vlažna, suha zima) prouzrokovana toplotnom ekspanzijom i kontrakcijom, kako bi se osiguralo da samu bravu i razmak između ključa budu razumni kako bi se osigurala glatka upotreba brave.