sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kako rešiti problem sigurnosne oznake opasnih predmeta

Kako rešiti problem sigurnosne oznake opasnih predmeta

Jun 19, 2017

Kako riješiti problem sigurnosne oznake za opasnost od grubih predmeta
U primeni naljepnice naljepnica naljepnica upozorenja o sigurnosti naljepnica, u skladu sa oznakama sigurnosnog upozorenja, hrapavost površine može se podijeliti na: glatku površinu, grubu površinu, sa površinom krivine, na različitim površinama je potrebno odabrati različite vrste materijala za zaštitu upozorenja prije nego što mogu. oznaka sigurnosnog upozorenja je bolje pričvršćena na površini objekta, sigurnosna oznaka upozorenja i sada Yi standardna kompanija i svi koji dele zajedničke sigurnosne oznake upozorenja kako odabrati?
Površinska hrapavost raznih vrsta, kao što su staklo od mraza, mat plastične boce. Površina takvog objekta nije sastavljena od glatke površine, već od ravnomerne, neravne nejednake površine sastava. Takvi predmeti na površini sigurnosne naljepnice adhezivne kontaktne površine su male, loše veze čvrstoće, sklone sigurnosnim znakovima Alice, iz ovog fenomena, tako da se obeležava oznaka sigurnosne upozorenja mora odabrati kada posebni tip ili struktura sigurnosnog upozorenja Obeležite materijal koji odgovara gruboj površini zahteva za paste.
Za grube predmete, sledeći lepkovi se obično koriste kao sigurnosne naljepnice za grube površine:
① Ljepilo za upozorenje za sigurnosnu zaštitu velikom količinom materijala. Količina obloga je uglavnom oko. Oslanjati se na veliku količinu lepka, povećati oznaku sigurnosnog upozorenja pomoću čvrste čvrstoće vezivanja.
② upotreba dobre likvidnosti, mekanog lepka obloženog materijala za zaštitu upozorenja. Ljepilo ove vrste materijala može prodreti u konkavnu površinu grube površine, čime se povećava površina lepljenja i povećava adhezija oznaka sigurnosnog upozorenja na površinu objekta.
③ Sigurnosna oznaka za upozorenje koristi materijale s naljepnicom za zaštitu upozorenja na visokom nivou adheziva, kao što je lepak za toplo taljenje, adheziv na bazi rastvarača. Početni viskozitet i konačni viskozitet ovih materijala su jaki, pogodni za grubu površinu paste paste.
Prvi metod koji koristimo kod štampača bar kodova, da odaberemo da koristimo paralelni port umjesto proizvođača za pružanje serijskog porta. Iako je veza jednostavna za korištenje površine, ali nedostaci njegovih nedostataka su spori. Opća aplikacija je moguća, ali za veću brzinu zahteva za ovu priliku, izaberite drugi interfejs paralelnih portova, koji će obezbediti brzinu štampanja oznaka upozorenja na bar kodu. Drugi metod koristi visokokvalitetni bar kodni štampač. Vrhunski štampači omogućavaju veću brzinu štampe od niskog kraja. Treći metod podrazumeva brzinu štampanja brzom režimu na srednju brzinu. Ali što je veća brzina, to je lošiji efekat štampe. Četvrti metod koristi štampaču manju rezoluciju. Brzina i efekat ne mogu imati oba. Peti metod izvora podataka podešen da vezuje podatke može u velikoj mjeri omogućiti brzinu štampanja, efikasniji način za poboljšanje efikasnosti štampača bar koda, kako bi se poboljšala brzina štampanja oznaka upozorenja na bar kodu.