sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Uvod u prednosti i nedostatke zaključavanja kablova

Uvod u prednosti i nedostatke zaključavanja kablova

Jul 12, 2017

Uvod u prednosti i nedostatke Cable Lockout-a
Sa napretkom vremena, prethodna brava je zamenjena Zaključavanje kabla, Zaključavanje kabla je ulaz za lozinku za kontrolu rada sklopa ili čipa, čime se kontroliše mehanički prekidač zatvoren, završava brava, zaključava zadatak elektronskih proizvoda. To je puno vrsta, postoje jednostavni proizvodi kola, ali i bazirani na čip-isplativim proizvodima. Primjena šireg zaključavanja kablova zasniva se na čipu, kroz programiranje kako bi se postigao. Brzi razvoj elektronske tehnologije je revolucionirao svet. Danas, zajedno sa mrežom dekoracije Xiaobianom da vam ispriča o prednostima i manama Cable Lockout-a.
Šta je on prednosti Cable Lockoutinga?
1, dobra povjerljivost. Količina kodiranja, daleko veća od loptičke brave. Stepen uspešnog otkopavanja je skoro nula.
2, lozinka je promenljiva. Korisnici mogu često mijenjati lozinku kako bi se sprečila krađa lozinke, ali i da se izbjegne zamjena osoblja koja ostavlja nivo zaključavanja.
3, pogrešna ulazna zaštita. Kada se lozinka unese više puta, alarmni sistem počinje automatski.
4. Funkcija zaključavanja kabla je jednostavna i jednostavna.
5, funkcija koda interferencije: Unesite tačnu lozinku pre nego što unesete bilo koji kôd.
6, sigurnosne funkcije: Ako se pogrešan unos 4 puta lozinka automatski isključi 3 minuta.
7, funkcija otvaranja u slučaju opasnosti (PanicOpen): van potrebe za drugim operacijama, samo jednom ručnom akcijom, mašina može otvoriti vrata, tako da su vatra i druge hitne situacije takođe brze i sigurne da otvore vrata.
8, funkcija detekcije upada: zaključana u stanju vrata, ona je bila podijeljena u vrijeme, izdaće snažan alarmni zvuk.
9, funkcija protivpožarnog alarma: u prostoriji ako temperatura dostigne 75 ° ili tako, izdaće snažni zvuk alarma, dok će se brava automatski otvoriti.
10, funkcija dvostruke zaključavanja: spoljna obavezna brava: ne može se otvoriti u internoj, primijeniti se za izlazak, kako bi se sprečilo neko od upada. Unutrašnja prinudna brava: ne može se otvoriti spolja, tako da ćete kod kuće imati više mira, sigurno.
11, slaba podsetnica Kada je baterija niska, pokrenite vrata, biće izvrsna muzika koja vas poziva da zamenite bateriju na vreme.
12, funkcija automatskog zaključavanja: korištenje automatskog cilindra za zaključavanje, vrata zatvorena u roku od 6 sekundi nakon automatskog zaključavanja, izaći sigurnije.
13, funkcija spoljnog prikaza: Kada greška greške unese, jezik nije zaključan na mjestu, zatvorena brava, slaba itd., Vanjski savjeti
Koji su nedostaci Cable Lockout-a?
Međutim, Cable Lockout takođe ima svoje ne može izbjeći nedostatke, jedan je komplikovan, jer je sam zaključaj mehanički mehanizam za zaustavljanje i na kraju se oslanja na mehaničku akciju koja se završava. Elektronska brava mora dovršiti mehaničku akciju (rad) - elektronsku konverziju i elektronsku kontrolu - mehaničku implementaciju ove serije procesa. Očigledno je komplikovanije. Drugo, verovatnoća neuspeha je relativno visoka, više od jednog elektronskog uređaja, kompleksa. Neizbježno će povećati verovatnoću neuspjeha, zajedno sa elektronskim uređajima koji se plaše mokre, plaše se jakog magneta, straha od jakog šoka, tako da ima određene zahtjeve za korištenje okoline. Nasuprot tome, mehaničke brave ne moraju da brinu o ovim problemima.