sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Takođe je važno izabrati blokadu ventila

Takođe je važno izabrati blokadu ventila

Sep 05, 2017

Takođe je važno izabrati blokadu ventila
Ventilizacija Zaključava postojanje značenja eksterne ventilacije, formiranje linije odbrane, kako bi se zaštitila porodična sigurnost, ali unutrašnja je otvaranje ventila Lockout-a, kako bi se omogućio jednostavan način otvaranja, kako bi se olakšao pristup porodici. Zbog toga otvorite ventilaciju ventila na pametnom lozinkom za otiske prstiju. Valve Lockout je takođe veoma važan, naravno, otvarati blokadu ventila ili vratanca ventila za povećavanje važnosti važnih performansi, u principu otvarati ventilaciju ventila više od nekoliko , imamo više izbora, pogodnost Lozinke Lockout lozinke je takođe veća, ovde ukratko predstavljamo nekoliko.
Identifikacija ventila za otvaranje brave, postoje otisci prstiju, iris, lice, odnosi se na venu i na nekoliko drugih načina, njihova zajednička tačka je kroz autentifikaciju da bi se otvorila ventilacija ventila. Generalno, ovaj pristup je pouzdanija sigurnost, najčešće se koristi za otvaranje ventila Lockout-a, ali i velika većina inteligentnog ventila na tržištu zaključava standard.
Lozinka za otvaranje ventila Lockout-a, lozinka za otvaranje ventila zaključavanje je takođe standardna brava domaćeg pametnog ventila, inteligentna vrata Valve Lockout je takođe važan način za otvaranje ventila Lockout-a. Stvarna lozinka za unos je obično 6, ali neki pametni zaključavanje ventila sa virtuelnom lozinkom i kombinacijom plutajuće lozinke, a njegova sigurnost je nivo sigurnosti banke.
Upravljanje daljinskim ventilima, kontrola mobilnog telefona je jedna od glavnih funkcija pametnog ventilacionog zaključavanja, daljinski otvoreni ventili na tržištu postoje dva načina, jedan preko APP daljinskog upravljača direktno otvara ventilaciju ventila, a drugi preko APP-a daljinska podešavanja i pošalju privremenu lozinku kako bi pomogli na način da se postigne daljinsko otvoreno zatvaranje ventila. Prvi model se čini pogodnijim, ali u stvarnosti postoje sigurnosni rizici, mobilni telefoni ili kućni ruter je puknut, moguće je direktno zaključati ventil vrata u otvorenom stanju ventilacije. Drugi način, čak i ako je telefon kontrolisan od strane drugih, ali takođe treba još jedna osoba ispred sa ulaznom lozinkom da bi otvorili ventil Valve Lockout, s obzirom na veću sigurnost, nižu potrošnju energije.
Card Lockout Lockout je kreditna kartica, koja je većina pametna funkcija Valve Lockout jedne od standardnih funkcija, ovaj pristup je pogodniji za korištenje otiska prsta i lozinke od starijih osoba, može se podijeliti na dvije vrste: jedan je posvećena kartica Vrsta oblike, može koristiti samo ovu karticu; drugi je život kartice, postavite obrazac preko telefonskog vezivanja, kao što su lične karte, kartice za autobus, bankarske kartice i tako dalje.
Kombinacija Open Valve Lockout-a, kombinacija otvorene ventilacije je vrsta osiguranja za otvaranje režima zaustavljanja ventila, tj. Kroz nekoliko otvorenih načina zaključavanja ventila da bi se konačno otvorio. Očigledno, prednost je veoma sigurna, uglavnom ova funkcija u porodici sa manje, u bankama i skladištima i drugim prilikama je beskorisna. Druga otvorena blokada ventila, pored gore navedenih, postoji i još jedan jedinstven način otvaranja ventila Lockout-a, kao što je tradicionalni ključ za otvaranje ventila Lockout-a, daljinski upravljač za otvaranje ventilacionog zatvarača, licem otvoriti ventil i tako dalje.
Prema vrijednosti ventila Lockout od niže do visoke podijeljene na A, B dvije. Važno je napomenuti da se ova specifikacija razvija kada je 1994. godine razvijena mehanička Valve Lockout specifikacija GA / T 73-1994, kada je mehanička blokada ventila samo A, B dva razreda. Ministarstvo za javnu bezbednost pokrenulo je "Mehanizam za zatvaranje ventila" u izdanju za 2015. godinu, verziju 2015 pojavljuju se A, B, C tri ocene nove klasifikacije. Tako strogo govoreći, mehanička blokada ventila je A, B, C tri nivoa, a ventil Valve samo A, B dva razreda. Štaviše, ventilovano zaključavanje specifikacije od ukupno 15 navelo je različite nivoe tehničkih uslova, ali specifikaciju zaključavanja otiska prsta samo 5.
Ako se zatvaranje ventila može oslanjati samo na otiske prstiju, sigurnost je stvarno sjajna. Prepoznavanje otisaka prstiju je razvijeno da bude živi otisak prsta, a nije namijenjeno kopiranju otisaka prstiju, ne može se kopirati otisak prsta. Ako možete otvoriti film za otiske prstiju, morate pritisnuti prste najmanje 3 minuta u kalupu za kopiranje, ostati u otisci prstiju života mogu biti samo forenzički dokazi, ne mogu se kopirati, a u Wo pametnom brava Tehnologija treba da živi otisci prstiju može započeti, kopiranje nema efekta!