sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Važno je izabrati sigurnosni štapić za razumevanje njegove efikasnosti

Važno je izabrati sigurnosni štapić za razumevanje njegove efikasnosti

Sep 14, 2017

Važnije je odabrati Sigurnosni štapić za razumevanje njegove efikasnosti
Danas nastavljamo da idemo dalje kao juče, dozvolite svima da shvate da je u celoj sigurnosnoj kući Sigurnosna kutija, koja vrsta proizvoda je sada najpopularnija i praktična, a bolje sugestije možete nam dati u bilo kom trenutku, kako biste pomogli svima .
Bez obzira da li je Wanjia bravarska industrija, Baode bravarska industrija ili Jiawei bravarska industrija, to su protivprovalna vrata Sigurnosna krovna industrija, jedna od najboljih brendova. Ključevi vrata iz antičkih vremena bili su neophodni za svaku porodičnu sigurnosnu opremu. Zaključavanje vrata ne samo da ima funkciju protiv krađe, već i može doneti ukrasni efekat. Trenutno na tržištu brava vrata, brojni, slični stil, cena je izuzetno siromašna. Kupujte najbolju bravu na tržištu, a zatim razmotrite poznate brendove na tržištu, kvalitet je sigurniji. Neki prijatelji kao što su pametne brave vrata, a neki poput evropskih brava za vrata, svaka porodica također treba prema svom ukupnom stilu da izabere pravu bravu vrata, moderno poboljšanje kuće ima veoma važnu ulogu.
Dakle, iz kojeg treba razumjeti, izaberite bilo koji sigurnosni štapić više se ne fokusira na njegov izgled, a ponekad je praktičnije da nas ubedite kako da odaberete kako da izaberete sigurnosni štapić, uveden sigurnosni štitnik brend nije svrha, svrha je da učiniti sve svjesnije o principu sigurnosnog zatvarača.
Sama brava je ukrasna, ako materijali, problemi sa premazom mogu dovesti do korozije, obloge u dislokaciji, preporučuje se upotreba bakrene ili druge jake adhezije, bez promjene boje, sigurnosnog zatvarača od inicijalne sigurnosti, Sada je više kao deo dekoracije sobe. Kineska sigurnosna kočnica rođena je hiljadama godina, kulturne lokacije Shao su pronašle drvene brave, zapad se pojavio kao bronzana brava, do istočne Han dinastije je široko proizvedena, korištenje metalne brave, do prošlog vijeka 50 godina, drevni kineski zaključati iz istorije.
Prvo smo vidjeli sigurnosna vrata sigurnosnog zatvara, uglavnom sferičnog sigurnosnog zatvora, ali ovo je lakše uništiti sigurnosni zatvarač, tako da je opšta upotreba mjesta vrlo malo. Spavaća soba, studija često korišćena sa podnom bravom za ručku, kuhinje i wc-a često nije potreban ključ sa donje strane kanala.
Kada ljudi kupuju sigurnosnu bravu, generalno se plaši da sigurnosni zatvarač nije izdržljiv ili neće dugo trajati za rđanje ili oksidaciju. Problem je povezan sa upotrebom materijala i problemima površinskog tretmana.
Samo ustanite ujutro, otvorite vrata, unesite ključ, ali kako se ne može otvoriti. Preduzmite više od pola sata pre nego što se otvore, pokupili bravu, pronađena je originalna zaštitna krovna rđa, čini se da njegovo životno vreme nije dugo. Nijedan način ne može samo da promeni sigurnosni štapić i to ne vidi članak na sigurnosnim vratima i vratima. Sigurnosni štapić, sigurnosna vrata. Sigurnosni zatvarač se odnosi na sigurnost čitave porodice, kakvu vrstu sigurnosnog zatvarača je najbolje?
Pre svega, izaberite Sigurnosni zatvarač da biste izabrali dobro poznate, postoji određena reputacija Sigurnosnog zatvora, ne samo da je potreban kvalitet i stabilnost, već je potrebna i stabilna servisna usluga. Opšti sigurnosni štap logotip, logotip je vrlo kompletan. Ove oznake uključuju primenu standarda proizvoda, stepena, imena proizvodne kompanije, adrese, datuma proizvodnje itd., Da bi se utvrdilo da li su uputstva konzistentna, paze se od preterivanja i činjenice koja se ne poklapa sa fenomenom. Takođe, više puta otvorite da biste videli osetljivost proleća brave cilindra. Kada se ključ izgubi ili prozori i vrata sigurnosnog zatvora ne uspiju, oni će biti ojačani, a brava će biti prekinuta i vrata će biti oštećena. Kao rezultat, vrata i prozori vrata i prozora mogu se lako ukloniti.
Međutim, najvažnije je pažljivo pratiti izgled proizvoda, uključujući zaključavanje sigurnosne ključavnice, tijelo zaključavanja, zatvarača, ručica i dijelova poklopca i prateće dodatne opreme. Pogledajte spoljašnje dijelove za pločice, bojite boju površine svijetla, ujednačena, sa ili bez rđe, oksidacionih znakova i oštećenja, čini se da izaberete Sigurnosni zatvarač ili pažljivo.