Ključni sustav uvod

钥匙系统.jpg

Ključ stvaranja grafikona sustava

S ključem razlikuju System(KD): Svaki lokot je izgrebao drugačije, opskrbljeni 1 ključ na zaključavanje. 20000pcs pojedinih brava dostupna.

Nervozno pod istim uvjetima sistem (KA): Svaki lokot je izgrebao isto u jednoj grupi. 1 ključ će otvoriti svi lokoti u svakoj grupi.

Razlikovati & Master Key sustava (KDMK): svaki lokot je izgrebao drugačije, opskrbljeni 1 ključ na zaključavanje. Glavni će nadjačati i otvorite bilo koji od ovih lokoti.

Podjednako & glavni ključ sistem (KAMK): Svaki lokot je izgrebao isto u jednoj grupi. Glavni će nadjačati i otvoriti sve skupine podjednako s ključem.

Grand Master Key System (GMK): Svaki lokot je izgrebao različite u jednoj grupi. Grand master ključ će nadjačati i otvaranje svih različitih KDMK skupina.


Crtati registracija ključ

To je važno da svaki zaposlenik na mjestu ima jedinstveni lokot ključ kako bi se spriječilo duplicirati ključeve od ugrožavanja isključenje programa. Obećavamo da koriste drugačiji ključ i numeriranje za svaku narudžbu po potrebi. Osim toga svaka tipka može se zabilježiti u naš programski sustav tako da možete promijeniti redoslijed isti ključ kad god je potrebno.