sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey Safety Products Co., Ltd.

Lockey Safety Products Co., Ltd.

Jun 22, 2018


Lockey Safety Products Co., Ltd. je profesionalni proizvođač specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih blokada proizvoda. Osnovani smo na proizvodnji odgovarajućih proizvoda za zaključavanje, kako bismo izbegli industrijske nesreće, koji su uzrokovani neočekivanim napajanjem ili pokretanjem mašina i opreme pomoću nekontrolisanog oslobađanja energije. Tokom nekoliko godina brzog razvoja, Lockey je postao vodeći proizvođač u uređajima za sigurnost / zaključavanje u Kini.

 

Nudimo širok spektar uređaja za blokadu i oznake koje pokrivaju većinu mehaničkih i električnih aplikacija, uključujući sigurnosni katanac, blokadu ventila, blokadu ventila, električnu blokadu, blokadu kablova, komplet za blokadu i stanicu itd. Svi naši proizvodi su proizvedeni prema CE, ISO9001, OSHA, OHSAS18001 standard. Sastanak sa zahtevima tržišta, naša kompanija je već počela da prihvata prilagođene zahteve od klijenata. "Napravi svoju bravu" može biti simbol vaših biljaka, a takođe je i otelotvorenje naše pažljive službe. Jedna od superiornosti izbora naših proizvoda je kvalitetna poprodajna usluga. Dvanaest meseci garantnog roka vam garantuje da ćete biti sigurni da kupite naše proizvode.

 

Sada Lockey ima 55 zaposlenih i pokriva ukupnu površinu od 2000 kvadratnih metara. Svaki zaposleni povlači težinu kako bi izgradio prosperitetnu kompaniju. Takođe imamo naš istraživački i razvojni tim da iznesemo različite vrste sigurnosnih blokada proizvoda i rešenja kako bismo zadovoljili zahteve naših posvećenih kupaca. Svake godine učestvujemo na mnogim profesionalnim sajmovima, kao što su A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec. Mi izvozimo Lockey proizvode širom sveta, tako da su naši klijenti iz celog sveta, kao što su SAD, Evropa, Azija, UAE, Australija Južna Amerika i tako dalje.

 

Mi smo uvek ovde radi bezbednosti. Hajde da naš radni prostor bude sigurniji korišćenjem Lockey proizvoda.

logo.png