sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Hasp za čišćenje nege da bude na mestu

Lockout Hasp za čišćenje nege da bude na mestu

Jun 26, 2017

Zaključavanje Hasp-a za čišćenje nege na mestu
Kapa za zatvaranje je neophodna stavka u toku dana, široki asortiman aplikacija, raznovrsnost stilu katanca. Zbog toga, kako bi se pridržavala izgleda poklopca za bravu i produžila vek trajanja kapice za zatvaranje, u uobičajenoj upotrebi procesa, treba obratiti pažnju na odgovarajuće čišćenje i konzervaciju.
Prvo, zaključajte poklopac kako biste zaštitili izgled
1, u kući tokom perioda dekoracije, nemojte donositi sopstvenu traku sa plastičnim kontaktom sa izgledom zatvarača, zaptivati ručicu za zaključavanje, panel, itd. Da biste otkrili neke da biste izbjegli dijelove brave površinskog sloja obrade Dekoracijom sa kiselim ili alkalnim tkaninama od materijala i plina od korozije, pljuskom i čak delaminacijom, što ozbiljno utiče na izgled kvaliteta zatvaračkog poklopca.
2, normalna upotreba, ako se prašina, suva tkanina može koristiti za čišćenje, ne koristite deterdžent i druge hemikalije pilinga. U protivnom će oštetiti zaštitni film, što će izazvati bledenje. Nemojte čistiti telo za bravu i držati je vlažnom krpom, jer će neki poklopci za zaštitu od metala za sirovine rđati; Poklopac za zakljucavanje legura sirovine ce se odvojiti od prevlake, postati prilicno efekt.
Drugo, zaštitna zaštitna kapica
1, u toku upotrebe, vremenski raspored (šest meseci ili jednom godišnje) ili u utičnicu nije glatka, u otvorima za ključeve sa nekim grafitnim prahom (olovkom u prahu) od glatkog efekta. Nemojte uzimati bilo kakvo tečnost ulje kao sredstvo za gletanje kako biste sprečili mast da se držite na mermerima, tako da se brava ne može okrenuti i ne može se otvoriti. Kada su vrata zatvorena, ona je mnogo veća i može da rukuje malom količinom praha olovke na kosom jeziku.
2, zatvorite vrata kada najbolje držite ručicu, jezik u tijelu zaključavanja, zatvorite vrata i onda pustite, ne pritiskajte vrata, jer inače će smanjiti vek trajanja brave. Pošto vrata i okvir za vrata između instaliranog zaptivača imaju dejstvo istezanja, tako da kada je brava sa ručkom ili ključem tesna, možete otvoriti vrata s vratima da biste otvorili vrata ili povukli vrata da biste prevazišli strijeljanje, Ne pritiskajte ručicu ili ključ za otvaranje vrata, pucanje rukom ili ključem.
Obično ugrađeni u poklopac kanala ili kupatila su zahtevi za zaštitu od krađe nisu previše visoki, a ugradnja vrata za zaključavanje vrata je potreba za određenim efektima protiv krađe, telo zaključavanja mora biti debelo i čvrsto,
Prilikom izbora panela, prema vlastitim posebnim zahtevima za odabir katanca, obloga površinske dekoracije, stila, konfiguracije funkcije.
Površina ploče bez modrica, dobar smisao dobrog, rupa za vijke i vijke na mjestu, ne može se pojaviti djelimično iskrivljenje ove pojave.
A zatim na detalje problema: liner i Lockout Hasp sa vijkom čvrsto, tijelo zaključavanja ne dozvoljava pojavu obe strane zamaha.
Pre i posle panela na dobro, ručica je otvorena za otvaranje fenomena nije glatka, ako nema glatke pojave, oslobodite vijak, lagano se prilagodite lepkom, pređite na glatku do sada!