sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Hasp Wholesale Da bi otvorili vrata za buduće brave

Lockout Hasp Wholesale Da bi otvorili vrata za buduće brave

Jul 04, 2017

Lockout Hasp na veliko da otvori vrata za buduće brave

Kada su u pitanju pametne ključeve za zaključavanje, javna svijest ili korištenje pametnih brava još uvijek je češća na javnim mestima kao što su kancelarije, škole, hotelske sobe i banke. Takođe je teško kombinovati ovaj visokotehnološki poklopac sa običnim ljudima. Međutim, korišćenje elektronskih pametnih brava je prilično često u zemljama poput Evrope, Amerike i Japana, posebno na civilnom tržištu. Zaključavanje Hasp Prema statistikama, u SAD-u i Evropi elektronski bravi čine 50 posto domaćeg tržišta, pametne brave u Japanu i Južnoj Koreji čine više od 70 posto tržišta, posebno u Južnoj Koreji, gdje je korištenje Pametnih ključeva je do 90 posto. Lockout Hasp Prema poznatim poznatim inteligentnim brendovima iRevo (ipoh) u Južnoj Koreji, trenutno je Južna Koreja na tržištu od 1 miliona komada, od čega je tržišni udio na malo (B2C) 80%, Lockout Hasp i njegovo civilno tržište Odrasli, sa 50% korisnika je na bazi elektronske brave, radi zamene nove elektronske brave. U Kini elektronski bravi čine manje od 2% domaćeg tržišta. U ljudima su korišćene da se naplaćuju u kancelarijski prostor, a finansijska oblast banke, kao što je elektronska brava tipa tastature, čak i biometrijske brave, možemo biti sigurni da će elektronska pametna brava ne samo nastaviti da se razvija u komercijalnom aspektu , Dok je u građanskoj, a imaće i šire perspektive.

Tokom proteklih 10 godina, Lockout Hasp, razvoj tržišta elektronskih pametnih bravarskih šešira posebno je značajan u komercijalnom sektoru. Prema lideru globalne otvorene asaph i lai (ASSAABLOY) grupe, prema podacima datim između 2000. i 2005. godine, instalacija inteligentne količine brave je oko 4 do 50000, udeo od 90% fokusiran na high end Korisnici, u stopi korištenja krajnjeg korisnika je samo 10%, dok je za zaključavanje na izbor brenda korejski brendovi, uključujući iRevo predstavnika u Južnoj Koreji. Od 2005. godine, upotreba pametnih ključeva povećana je sa više projekata u zemlji, a upotreba se povećala na oko 100.000, a udio srednjih korisnika povećao se na 30%. Od 2007. domaća reklama dalje povećava potražnju inteligentne brave, au isto vrijeme domaći brendovi takođe počinju da samostalno istražuju i razvijaju inteligentnu tehnologiju zaključavanja, a njegova upotreba se pomnožila na 20 do 300000, Lockout Hasp upotrebom domaćih Korisnici ne samo da se usredsrede na korisnike višegodišnjeg korisnika, srednjeg i low-end korisnika, takođe su značajno poboljšani, odnosno 40% i 10% od ukupnog broja. Prema relevantnim podacima, u poslednjih nekoliko godina, 2010. godine kasnije, formirano je tržište elektronskog pametnog zaključavanja, korišćenje se takođe brzo povećava na 40 do 500000, a krajnji korisnik se formira u glavnoj potrošnji energije, čineći 50% Od ukupno, istovremeno je počela da se oblikuje niska upotreba i zauzima 20%.

Uz sve veću svest o bezbednosti ljudi, ključna brava očigledno nije u stanju da zadovolji potrebe ljudi. Što se tiče komercijalnih, u svakoj velikoj kancelariji područja su korišćena da prevrne i izlaze iz kancelarijskih radnika, a pored finansijske sigurnosti kompanije, neke finansijske institucije ili sa višim zahtjevima za standardnu jedinicu sigurnosti zahtijevaju inteligentne Brava, od jednostavnog otključavanja, razvoj sada "osnaživanje". Istovremeno, obični ljudi takođe imaju veću potragu za sigurnošću i udobnošću kućnog okruženja. Tržišni udio pametnih brava ima dosta prostora za rast u civilnoj oblasti, a takođe će se brzo razvijati.

Višestruke tehnologije povećavaju sigurnost

Elektronski pametni Lockout Hasp je elektronska tehnologija, dizajn integrisanih kola, veliki broj elektroničkih komponenti, kombinovano sa različitim inovativnim tehnologijama prepoznavanja (uključujući tehnologiju računarske mreže, ugrađenu softversku karticu, mrežni alarm, Lockout Hasp mehanički dizajn Tela brave) i drugih integrisanih proizvoda. Različiti od tradicionalnih mehaničkih brava, on je inteligentniji u identifikaciji korisnika, sigurnosti i upravljanja.