sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznaka zaključavanja Zajednička sigurnosna pitanja u štampanju etiketa

Oznaka zaključavanja Zajednička sigurnosna pitanja u štampanju etiketa

Jun 19, 2017

Zaključavanje Označite zajedničke sigurnosne probleme u štampanju etiketa
NE. 1 loše radne navike bezbednosnih rizika
Za sve bezbednosne ubice, snaga ovog ubojica je najmoćnija, a njegovo skrivanje je najviše, najteže za prevazilaženje indeksa. Sticky Lockout tag oznaka prilagođena
U intervjuu da je više od 90% operatora posledica operativnog procesa ne slijedi zahtjeve operacije koje su dovele do nesreće. Ovde ćemo takođe navesti neke od loših navika mača, kako bi zvučali alarm za sve.
1. Učitana verzija (učitana odeća)
Uobičajeni rad: opšti broj rotacionih presa ploča, operater je koristio dve ili više grupa istovremeno viseće verzije, kako bi uštedeli vreme i poboljšali efikasnost rada. Istovremeno, i offset štampa ima i ovu pojavu. Da bi se ubrzao napredak i privremeno instalirana verzija, majstor takođe pomogao, to jest, pritiskom jedne osobe, jedan prekidač pomeranja.
Sigurnosni rizici, instalirana verzija (opterećena odeća), ako su dva ili više ljudi u isto vrijeme, malo pažnje, ručnog klizanja ili neočekivanog kvara mašine, lako je uključiti prste, što može dovesti do ličnih povreda.
Mere predostrožnosti: (1) postavljanje dela od strane osobe može biti, ručno lagano oštetiti prevlačenje i podlogu za štampanje, kako bi se osiguralo da izgled nije ogreban i postavljen ravnomerno, (2) ugrađen u slučaju grešaka ili se susreće "povezan ", Ruku odmah da otpustite, nemojte držati ploču i držati. Budući da je to regularni automobil, neće proizvesti mnogo gubitaka, ako se držite za čišćenje, to će izazvati druge nesreće. (3) različiti modeli različitih okolnosti. Ako stvarno treba da rukujete verzijom, može se obrisati u izgledu nekog praha talcuma kako bi se sprečile nesreće.
2. Lopate s lopatama
Uobičajeni rad, zbog potreba mastila, operater se koristi za ručnu mastilicu za mastilo na valjku koji se kreće napred i nazad, mastilo za bojenje, mastilo ili lopato za mastilo na višku mastila.
Sigurnosne opasnosti, kao što su brzi rad opreme, takve operacije predstavljaju opasne operacije višestrukih nesreća, kada se ugao zatvaranja municije sa lopatom ili rada lopatice sa mastilom susreću sa nizom valjane površine nejednakom, lopata za mastilo će biti uključena u Glavna struna Ink valjka i valjak između nesreće, u rasponu od loše ploče za štampanje ili gumenog valjka, dok crvena gumena odeća ili valjak, čak iu lopatama za vuču u ovom trenutku zbog žurbe i izazivanja lične nesreće.
Preventivne mjere: (1) prvo penjejte na čvrstu, koncentraciju energije, držite mastilo za mast, izbjegavajte gledati okolo. (2) otkrili da količina mastila nije dovoljno mastila i ručno treba dodati mastilo, ruke lopte za mastilo moraju biti stisnute, a mali maljin rolne se povlači, dok se valjak ne zaustavi, a zatim radi. (3) mastilo sa lopatom, lopatica za mastilo glavnom nizom mastila kao osnova, homeopatski naslonjen na gumeni valjak, ne može se lebdeti, lopata za mastilo i ugao kontaktnog ugla valjka ne može biti manja od 45 °.
3. Pored prljavih
Obično rad: bilo da se radi o okruglim mašinama ili listovnim ofset štampačima, često se pojavljuju u mastilu ili gumenom valjku, papira od lepljivog materijala u dijelu ploče ovog fenomena. Uticaj na kvalitet proizvoda. U ovom trenutku, operater često u mašini radi sa prstima da ukloni prljavu.
Sigurnosni rizici: Ova operacija je opasna operacija povrede, u štampi nastalih nesreća više. Operatori u slučaju brzog rada mašine za pronalaženje kvazi prljave lokacije i brisanje, raspoloživo vreme je prilično kratko, a veličina sile ne može biti obrisana, već samo rana ruka, sa snažnom sposobnošću da Držite pločicu (ili valjak za mastilo) Na uklonjenim prljavim tačkama. Blaga greška, verovatno će prst uneti praznu pločicu. Ako je plutajući rad bez oslanjanja, vjerojatno će biti ruka u bubanj, što dovodi do nesreće.
Mere predostrožnosti: (1) Redovno pregledajte sve sigurnosne uređaje i glavne mehanizme motorne kočnice mašine na nedeljnom nivou. Da bi se osiguralo da je mašina osetljiva, pouzdana i da je problem na vreme popravljen.
(2) operacija treba obratiti pažnju, bez upražnjenog rada, obrisati prljavu tačku, dlan vaše ruke mora biti protiv cilindra ploče i gumenog valjka između vučne osovine ili protiv zaštitnog poklopca za zaštitu valjka vode, posebno Pažnja na dlanu Oslanjati se na sila je veća od sile prstiju obrišite prljavu tačku. (3) Ako prljava tačka previše utiče na štampanje, treba prekinuti provjeru, blagovremenu zamjenu gumenog valjka ili papira, mastila, u suštini riješiti problem.
U svakodnevnoj proizvodnji moramo utvrditi sigurnost prve misli, kultivirati dobre radne navike, ili u slučaju nesreće, kvaliteta proizvoda i ekonomskih koristi, a to će biti i bez pitanja. Zbog toga su loše operativne navike najveći ubice sigurnosnih rizika.