sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Tag Zahtevi oznake

Lockout Tag Zahtevi oznake

Jul 24, 2017Zaključavanje Označite zahteve etikete

Kada je više ljudi ovlašćeno da obavljaju isti zadatak, svaki član osoblja mora da izvrši sopstvene procedure Lockout Tag-a, a ne očekuje od njih da se očekuju. Nikada nemojte biti ovlašćeni da uklonite uređaj Lockout Tag. Radi se samo na uređaju koji je dovršio sigurnosni uređaj Lockout Tag.

Kada ste uključeni uzastopno, nećete moći da uklonite originalni uređaj za zaključavanje bez autorizacije. Morate sačekati do sledeće osobe da zaključi oznaku kako biste uklonili prvobitnu oznaku zaključavanja. Istovremeno, novo osoblje za zamjenu mora ponovo potvrditi da li je Lockout Tag siguran i pouzdan i može se upravljati nakon potvrde. Nikada ne postavljajte svoju sigurnost na nekog drugog Lockout Tag-a, uvek zapamtite da vaša vlastita Lockout Tag štiti sopstvenu sigurnost.

Koristite desnu Lockout Tag, na primer, da zaključate kapiju od 3 inča, a vi ste jedan od postojećih pet inča do 6,5 inča za sigurnu sigurnosnu kapicu Lockout Tag, molim vas ne koristite se ne uklapa u grafikon Lockout Tag-a štedi probleme, treba Odmah da dobijete tačnu veličinu blokera.

Uverite se da je vaš Lockout Tag uređaj sposoban da zaštiti od svog okruženja, kao što su vlaga, korozivna itd., Inače će izgubiti svoj efekat.

Oznaka zaključavanja i popis zahtevaju kombinaciju akcija, a ne zamene. Od 2. januara 1990. godine, bez obzira kada zamijeniti mašinsku opremu, remont, modifikaciju ili inovacije, bez obzira na ugradnju nove mašine i opreme, uređaj za izolaciju energije koji se koristi za mašinu i opremu treba koristiti u dizajnu za zaključavanje uređaja.

Operator treba najmanje jednom godišnje redovnim postupkom kontrole inspekcije, kako bi se osiguralo da se izvršavaju procedure i zahtjevi ovog standarda, a vršiće redovnu inspekciju od strane ovlaštenih službenika, umjesto od strane osoblja za ispitivanje vrši postupke kontrole energije. Ako postoji mogućnost štednje energije na opasnom nivou, stanje izolacije treba i dalje da bude validirano, samo da se popravi ili održi završetak, ili ova mogućnost ne postoji.

Kada osoblje eksternog održavanja uključi u aktivnosti održavanja u okviru ovog obima, operatori sajta i spoljni operateri će se međusobno informisati o njihovim procedurama zaključavanja ili listinga.

Zaključavanje TAB-a je da se izbjegne radnici u popravci, održavanju, slučajnom startu, nenormalnom startu od mašine i oslobađanju opasnosti, kako bi se zaštitila lična sigurnost radnika. Ključ za zaključavanje programa oznaka je isključivanje veze između uređaja i izvora napajanja, zaključavanje izvora napajanja i oslobađanje preostalog izvora napajanja.

Korak 1: spremite se za rad

Pripremite se da isključite energiju. Postoje uobičajene vrste energije (struja, mehanička energija, vazduh, itd.). I potencijalne opasnosti. Odvojite uređaj za zaštitu od izolacije (sigurnu zaključnu oznaku) i budite spremni da isključite energiju

Korak 2: obavijestite posao

Obratite pažnju na tekući rad operatera i menadžera koji mogu uticati na izolaciju mašine.