sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Postupovnih zahtjeva isključenje/Tagout

Postupovnih zahtjeva isključenje/Tagout

Aug 02, 2018

Priprema za isključenje

Isključenje/Tagout će provoditi samo ovlašteni zaposlenici koji izvodite servisiranje ili održavanje. Ovlašteni zaposlenici će biti sigurni, da koji prekidač, ventil ili drugih izolacijskih sprava odnose na opremu biti zaključan vanjska strana. Zaposlenici će locirati i identificirati izolacije uređaja. Više od jednog izvora energije (električne, mehaničke ili druge) svibanj biti uključeni. Ovlašteni zaposlenici također mora biti sigurni da su lokalne zajednice za uključivanje/isključivanje kontrole opreme je ostvariv. Prije zaključavanja započinje, zaposlenici će očistiti bilo upitno identifikaciju izvora energije sa svojim supervizorima.

Obavijesti zaposlenika

Zahvaćena zaposlenici će biti obaviješteni od strane poslodavca ili ovlašteni zaposlenik aplikacije i odstranjivanje energije upravljanje uređajima. Obavijest se daje prije primjene kontrole, a nakon što su uklonjene iz stroja ili opreme.

Stroj ili opremu Shutdown

Stroja ili opreme će isključen ili isključiti koristeći ustanovljenim stroja ili opreme. Godinu red shutdown mora biti korištena da se izbjegne dodatnim ili pojačanim opasnostima zaposlenicima kao rezultat opreme de-energization.

Stroj ili opremu izolacije

Sve energije-odvajanje uređaje koji kontroliraju energetski stroj ili oprema neće biti fizički nalazi. Djeluju prekidač, ventil ili druge energije-odvajanje uređaja tako da svaki izvor energije (električni, mehanički, Hidraulični, itd.) nije povezan ili je izoliran iz opreme. Korištenje prekidači, prekidači za odabir i druge kontrole sklop tipa uređaja kao energija izolacije uređaja je zabranjena. Pohranjene energije kao što su kondenzatori, opruge, dizalo za članove, rotirajuće flywheels, sisteme i zraka, plinova, pare ili pritisak vode, i sl. mora također biti raspršila niti obuzdano metodama kao što su uzemljenja, blokiranje, repozicije, krvarenje itd. Komprimirani zrak, Hidraulični ili parne linije moraju biti iskrvario, isušena i očistio. Izolacioni ventili moraju biti zaključani i označene.

Strujnom krugu u odnosu na upravljačkoj pločici

Samo snaga spoja uređaji su odobreni kao izolirajući energije uređaja. Strujnom krugu distribuira energije (električna energija) iz izvora (glavni rastaviti) motor (priključeni potrošač). Na upravljačkoj pločici kontrolira raspodjela moći pomoću motor kontroler (motorna sklopka), sustav blokirajući uređaja, / isključi prekidač ili start/stop tipke. Korištenje kontrolnog kruga uređaja kao primarno sredstvo kontrole opasnih energija nije adekvatno zaštititi zaposlenika. Ovi uređaji su ranjive na opasnosti kao što komponenta u kvaru, grešaka u programu, smetnji magnetsko polje, električna udara, i nepravilno korištenje ili održavanje. Brava se upravljački sklop uređaji neće spriječiti motora počevši ako napon je prisutan u strujnom krugu.

Tagout ili isključenje/Tagout uređaj aplikacija

Tagout

Zabranjeno je Tagout uređaje stavlja se svaka energija-odvajanje sredstava od strane ovlaštene osobe i stavlja se na takav način kao što će jasno pokazuju da su rad ili kretanja u energija-odvajanje znači "sef" ili "isključeno". Tagout uređaj će biti smješten što bliže sigurno na sredstva na poziciji koja će biti odmah očito da svatko tko pokuša rukovati uređajem. Upotreba tagout samo je dozvoljeno u rijetkim okolnostima uz prethodnu pisanu suglasnost supervizora.

Isključenje/Tagout

Isključenje uređaja stavlja se svaka energija-odvajanje sredstava od strane ovlaštene osobe i stavlja se na način koji će se održati energiju u "sigurnom" ili "isključeno". Priloži odobrenih oznakom koja sadrži ime, datum i kontakt informacije za osobe koje vrše isključenje/tagout. Zaposlenici moraju pokušavati bilo šiba, ventil ili druge energije izoliraju uređaj kada je zaključan ili jaona. Svaki zaposlenik mora mazati svoje osobne isključenje/Tagout uređaj energije odvajanje uređaja. Nitko može primijeniti drugi zaposlenik LOTO uređaja.