sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Održavanje sigurnosne brave

Održavanje sigurnosne brave

Jun 26, 2018


Sigurnosne brave je upotrijebiti radionica i ured isključenje i tagout koji pripada brave. Je da li je energija je isključen i oprema je u sigurnom stanju. Isključenje učinkovito može spriječiti nehotične rada opreme. Druga svrha je igrati upozorenje funkciju koja se razlikuje od opće zaključavanja protiv krađe funkcija.


1. odabir sigurnosne brave

Konceptu sigurnosne brave nije sklopio na domaćem tržištu za dugo vremena, pa tržište sigurnosne brave je još uvijek neujednačen, s dobrom i loše miješali. Mnogi Poduzee kupujući osoblja bira visokog profila i duge povijesti marke ili Branda agenta dok odabirom neke neizvjesna Sigurnosna brava. Zbog jake ekonomske snage i stabilnu mrežu sustava jamčiti njihov servis i servisna služba, pa kupci mogu izbjeći sporove uzrokovane problemima kvalitete proizvoda.

1). na površini tretman

Prije isporuke, sigurnosne brave će proći kroz galvanizaciju, sprej i bojanje koji povoljan za zaključavanje sama formirati sloj zaštitni film na površini za zaključavanje koji sprečavaju anticorrosion i oksidacije.

2). vagati i osjetiti brave

Slabije brave se vrše od šuplje i nekvalitetnog materijala. Dakle, uzevši u obzir brave, izgleda kao svjetlo i ruku osjećaj je također siromašan.

3). sigurnosne standarde

Kod kuće i u inozemstvu, postoje vrlo strogi standardi za hardver brave. Mali proizvođači će pratiti standarde za spremanje troškovi, dok veliki proizvodjaci općenito u skladu sa standardima.

 

2. održavanje sigurnosne brave

1). lokot ne smiju biti izložene kiši vode za dugo vremena, jer oborinske vode obično sadrži dušične kiseline i nitrata, što će korodirati bravu.

2). uvijek čistiti je brava. Nije neka čudna stvar ući u ključnim cilindar, što svibanj izraditi otvaranja teško ili čak nemoguće.

3). redovno ubrizgava ulje za podmazivanje, grafit u prahu ili olovka prah u cilindre brava pomoći oksidacije sloj ostavio pretjerano korištenje vremena.

4). obratite pozornost na toplinske ekspanzije i hladno skupljanja uzrokovane vremenska (mokro proljeće i suhe zime), čime se osigurava pravilnu koordinaciju između tijela bravu i ključ.