NOVI DOLAZAK--PORTABLE GRUPA LOCK OKVIR

Dragi prijatelji,


Neka moj šapat vam malu tajnu. Lockey je nedavno lansirao novi proizvod isključenje — prijenosni grupa zaključavanje okvir LK05 i LK06. Sa dvije veličine koje možete izabrati, lockey je pružiti vam okvir sa više funkcija. Dva pretinca Kombinirajući okvir, LK05 i LK06 može se smatrati isključenje kutijom za prtljagu i groupbox lockout.

Sada, ispričat ću vam detaljne opise o tome.


Naziv proizvoda: Portable grupa zaključavanje okvir

Uvod

1.    Kombinaciji isključenje prostora i Groupbox Lockout je praktičan okvir koji obuhvaća zaključavano pretinac i pretinac za isključenje grupa.

2.    Napravljen od čelika težak dužnost, Plastificiran za ekstra hrđe otpora; pretinac za isključenje grupa ima jasno PC prozor s Ključanica utor.

3.    Korištenje jedan pramen na svake kontrole energije točku i postavite ključeve u okviru isključenje; Svaki radnik onda stavlja svoju bravu na okvir želite li onemogućiti pristup.

4.    Svaki zaposlenik zadržava isključivu kontrolu, stavljajući svoju bravu na isključenje kutija koja sadrži tipke za posao brave.

5.    Sve dok bilo jedan radnik kazna okvir za zaključavanje, tipke za posao brave sadržane unutar nije moguće pristupiti.


Br. dijela.

Opis

LK05

31.8cm(L)x19cm(W)x15.2cm(T)

LK06

38.1cm(L)x26.7cm(W)x22.9cm(T)

LK06.jpg


Šuti, to je tajna između nas.


tvoj prijatelj

Lockey je