Glavne karakteristike proizvoda

Sigurnosni lokotrazlikuje se od kućanskih brava i trokutasti brava u vlaku nije ključ otvoriti bravu ili trokut ključ otvoriti vrata vlaka. Jedinica koristeći ključ ima posvećena i odgovarajući zaključavanje jezgra, možete zaključati bilo koji prekidač jedinica upravljanja i druge jedinice mogu otključati nakon zaključavanja.

Je opći lock ključ otvoriti bravu, bravu mogu doslovno pretvorbe, ako koristite ovu vrstu zaključati prekidač za zaključavanje, to je lako hrđa, 2 je teško upravljati. Postoje desetine ili stotine uređaja u tim, morate upravljati desetke, stotine brave, upravljanje stotine, tisuće tipke, ovo je veoma komplicirani za korištenje.

Instaliran u switch zaključavanje jezgre lokot sigurnost, možete koristiti naizmjenično (ključ za odgovor na operaciju), naime: je tipka za zaključavanje i svoje odgovarajuće sjedište specijaliziranih upravljanja. I zaključavanje tijelo (ne zaključavanje) pomoću prekidača je uobičajena, kao što će se koristiti ključ za odgovornost naknade jedinice, može da odgovara zadužen za zaključavanje vijak u bilo kojem skupu bravu, bilo koji prekidač za zaključavanje; Kada prelaze, također nije potrebno ukloniti zaključavanje tijelo, pohađaju zaključavanje samo twist na naše jedinice, jedinica koja prima zakljucali zadužen za zaključavanje.


z1