sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oznaka sigurnosnog upozorenja Klasifikacija sigurnosnih oznaka upozorenja

Oznaka sigurnosnog upozorenja Klasifikacija sigurnosnih oznaka upozorenja

May 18, 2017

Klasifikacija sigurnosnih oznaka upozorenja

1 Neophodno je postaviti oznaku zabrane na mesto gde vam nije dozvoljeno ili zaustavite nečije ponašanje. Njeno značenje je zabraniti ljude od nebezbednog ponašanja grafičkog logotipa. Osnovni oblik zabrane znakova su granice pisanih buketa.

2 Oznaka upozorenja mora biti postavljena na mestu gde vam je savetovan da bude u opasnosti. Implikacija je da skrenu pažnju na okolno okruženje kako bi se izbjegli mogući znaci opasnosti. Njegov osnovni oblik je trouglasta granica, žuta i crna.

3 Oznaka sigurnosnog upozorenja Oznaka naredbe mora biti postavljena na mestu gde se morate pridržavati. Njeno značenje je prisiliti ljude da preduzmu neke mere ili preduzmu preventivne mere grafičkog logotipa. Njegov osnovni oblik za kružnu granicu. Plava i bijela.

4 Brza oznaka mora biti postavljena na mestu na kojem je označen ciljni pravac. Njeno značenje je pružiti ljudima neku vrstu informacija grafički logo. Osnovni oblik je kvadratna granica, zelena bela. Princip za postavljanje oznaka sigurnosti upozorenja

1. Sigurnosne oznake za upozorenje treba da budu u skladu sa uputstvima koja se mogu podstaknuti da podsete svrhu sigurnosnih znakova upozorenja treba postaviti na oko koje se nalazi u očima i označava cilj u blizini (kao što je zapaljiv, eksplozivan, toksičan, visok pritisak i Druga opasna mesta), tako da se u scenu osoblje lako identifikuje, prouzrokuje opreznost, sprečava nastanak nesreća.

2. Sve jedinice u postavljenim oznakama upozorenja istovremeno, prema javnim mestima i proizvodnom okruženju, postavljaju odgovarajuće znake javnog informisanja, kao što je izlaz u slučaju opasnosti, obratite pažnju na sigurnost i tako dalje.

3. Sigurnosna oznaka upozorenja Oznaka sigurnosnog upozorenja treba postaviti na vidno mesto i osigurati da logo ima dovoljno osvetljenja i osvetljenja; Ako postoji svetlo, osvetljenje ne sme biti obojeno.

4. Trebale bi se postaviti sigurnosne oznake za upozorenje kako bi se izbeglo zloupotrebe i nestandardne upotrebe, u istoj oblasti, kako bi se izbjegao sadržaj kontradiktornih sadržaja i sadržaja sličnih logotipi. Uz odgovarajuću količinu znakova koji podsećaju ljude da obrate pažnju na svrhu sigurnosti, postaviti grafičke simbole moraju biti u skladu sa odredbama nacionalnih standarda. Sigurnosne oznake upozorenja treba postaviti čvrsto i pouzdano, ne smeju se nalaziti na vratima i prozorima i drugim pokretnim objektima, ne smije ometati normalan rad i izbjegavati izazivanje novih rizika.

6 Kako su postavljene sigurnosne oznake upozorenja

1. 1 Prilog: Pričvrstite znakove direktno na zgrade i druge objekte.

1.2 tip hanginga: zastava visi u fiksiranim čvrstim predmetima.

1.3. Kolona: popraviti oznaku na polu.

1.4 Ostali zahtevi

2. Sigurnosne oznake upozorenja su korporativna javna imovina, svaki zaposleni ima obavezu da se brine, imaju odgovornost da zaustave njihovo ponašanje. 7.2 Konfiguracija oznaka upozorenja o sigurnosti Upotreba treba uključiti u sve nivoe sigurnosnih provjera, odjel za sigurnost proizvodnje je odgovoran za instalaciju, odjeljenja odgovorna za rutinsko održavanje, čuvati, kako bi se sprečila kontaminacija i oštećenja.

3. Sigurnosna oznaka upozorenja Oznake upozorenja na površinu zbog višestruke sile (vjetar i kiša) oštećenja jedinice za obavještavanje Ministarstva sigurnosti, Odjel će popraviti ili zamijeniti.

4. Upotreba sigurnosnih oznaka upozorenja, distribucije, reciklaže Odjeljenja za sigurnost odgovorne za odgovornost i dobro obavljen posao, prikupljanje recikliranja otpada, koliko god je moguće ponovno korištenje, ne može se koristiti za odlaganje otpada .