sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Koraci za energetsku izolaciju

Koraci za energetsku izolaciju

Jan 26, 2021

Koraci za energetsku izolaciju

Primopredaja rada:

1. Kada se posao ne završi tokom smjene, kolektivna brava, pojedinačna brava i "Opasnost! Oznaka "Nema operacije" se ne može dirati. Nasljednik prvo mora zaključati kolektivnu kutiju sa svojom osobnom bravom prije nego smjena može ukloniti njegovu osobnu bravu.

2. Kada osoba zadužena za rad podređene jedinice ili osoba zadužena za mjesto izgradnje jedinice preuzme smjenu, osoba zadužena za zamjenu snosi odgovornost za zaključavanje. Tekuće procedure zaključavanje treba provjeriti i popis izolacije energije ponovo provjeriti kada se smjena završi.


Ostali zahtjevi

1. Ne zaključavajte filter pri čišćenju ekrana, i izvršite jednu operacijsku karticu procesa.

2.1.0MPa i ispod rektifikacije grijanja, ne mogu se zaključati artikli za eliminaciju curenja, odgovarajuće postupke inspekcije i održavanja.

3. Slijepa ploča, slijepa privezica i žica utikač treba koristiti za blokiranje odvodnje i odvodni vodič opasnog medijskog sistema.

4. Za one koji utječu na sigurnost, normalan rad, odlaganje u slučaju nužde i druge neprikladne vodiče za odvodnju, postavite knjigu štandova, objesite znak stop na ventil i dodajte olovni pečat, te provodite vanjsko upravljanje curenjima prema "Pravilniku o upravljanju statičkim zalijepljenom".

Ostali zahtjevi

Dokument formiran:

1. Lista izolacije energije procesnog sistema. Jedinica za starateljstvo: teritorijalna jedinica; Period skladištenja: 1 godina.

2. Sigurnosna brava/lock issuance/receipt knjiga. Jedinica za starateljstvo: teritorijalna jedinica; Period skladištenja: 1 godina.

3. Sigurnosna zaključavanje/zaključavanje knjige posuđenog. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 1 godine.

4. Kolektivno zaključati i pripremiti račun za ključ za trudnoću. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 1 godine.

5. Knjiga upravljanja slijepim odborom. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 4 godine.

6. Obrazac za prijavu za blokiranje slijepih ploča. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 1 godine.

7. Slijepa ploča pumpa i blokira rekord. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 1 godine.

8. Blind flange ledger Custody unit: Dependency unit: Period starateljstva od 4 godine.

9. Knjiga blokiranja žica. Jedinica za starateljstvo: Jedinica zavisnosti: Period starateljstva od 4 godine.