sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Govorimo o tri prednosti otključavanja ventila

Govorimo o tri prednosti otključavanja ventila

Aug 14, 2017

Govorimo o tri prednosti otključavanja ventila
Sa društvenim, tehnološkim i kulturnim napretkom, sigurnost mehaničkih brava postaje sve više u stanju da zadovolji potrebe ljudi, a do određene mere snage bezbednosnih mera zapravo su povezane sa identitetom, statusom, elektronskom blokadom ventila ( Uključujući blokadu lozinki, zaključavanje, zaključavanje otiska prsta, zaključavanje irisa i sl.) Kao prednosti nove generacije tehnologije identifikacije postaju sve očiglednije, postepeno će zamijeniti mehaničku bravu u novom olovu industrije brave.
Zatvaranje ventila prednosti:
Dizajn stabilnosti. Postoje tri faktora koji obično utiču na stabilnost elektronske brave, uključujući: 1. stabilnost i pouzdanost konstrukcije cilindra i strukture kvačila opisanih gore; 2. Stabilnost i pouzdanost radnog stanja motora, namenski motor tipa Carbon brush; 3. logički sklop dijela stabilnosti i anti-zagušenja, kriterijumi inspekcije su da li se vidi da li je dizajn zaštitnog kruga.
Zatvaranje ventila prednosti dva:
Dobro održavanje upotrebe novih materijala: Ako je popravak brave otiska prstena dobar, lako se popraviti, može se koristiti jeftino brzo popravljanje, može učiniti dijelove ventila za zatvaranje ventila često u dobrom tehničkom stanju, Jer možete brzo popravljati niske cene, Bez potrebe za zamenom novih komada ili novog otvora za otiske prstiju, što zapravo proširuje vek trajanja zatvarača otiska prsta. Pored toga, u dizajnu Lockout Lock-a, u skladu sa standardima performansi i zahtevima za otključavanje otiska prsta za prilagođavanje izboru novih materijala, ali i za produženje vijeka otvora ventila otiska prsta na dobar način, kao što je zaključna školjka Sa legiranim materijalom i nano-prerađenim zatvaračem otvora ventila, a tijelo iz plastične brave da bude izdržljivo i lako održavanje. Sigurnost sistema pametnih kućnih sigurnosnih sistema je veoma važna. Pored toga, faktori zaštite životne sredine u različitim regionima takođe će uticati na život otvora ventila otiska prsta, kao što su temperatura i vlažnost, pritisak vazduha, zagađenje, svetlost, kiša i sneg, ai drugi faktori su takođe odlični. U kupovini otvora za otključavanje otiska prsta, ne bi trebalo zanemariti svoje faktore zaštite životne sredine, trebalo bi da odaberu ispunjavanje uslova zatvaranja otiska prsta, mnogi proizvođači su pokazali da su njihovi proizvodi okrutno okruženje, ali više od testa. Može znati prednosti Zatvaranja ventila.
Ventil zaključuje prednosti tri:
Radovi na održavanju su produženi vek otvora ventila otvora ventila važan deo korišćenja razumnih postupaka održavanja može efikasno produžiti vek trajanja otvora ventila otisaka prstiju. Potrebno je uraditi dobar posao otključavanja otisaka prstiju svakodnevnim radovima održavanja, tako da otisak prsta zaključava kako bi održao dobro tehničko stanje; Da biste ispravili korištenje i rad otvora ventila otisaka prstiju, smanjili i spriječili ljudsku grešku uzrokovanu neuspjehom otplate prsta. Za ispravno i pravilno redovno i nepravilno održavanje održavajte otključavanje ventila otvora za čišćenje, čisto, redovno proveravajte tehnički status otiska prsta od otvora ventila, pronalazite nenormalnu obradu na blagovremen način, za slobodne i offset delove blagovremeno zatezanje i podešavanje, Neki Nosećih delova za preventivnu zamenu.
Istorija je potvrdila da će pojava svake nove tehnologije donijeti velike mogućnosti bogatstva. Istorija je takođe potvrdila da su u visokotehnološkim proizvodima u borbi na tržištu samo te tehnologije i brend vodeće kompanije da se na kraju smeju.
Zatvaranje ventila se razlikuje od opšte mehaničke brave, sa automatskim elektronskim sistemom za zaključavanje senzora, automatski će osjetiti vrata u zatvorenom stanju, sistem će se automatski zaključati. Zatvaranje ventila može se otvarati otisci prstiju, ekranom na dodir, zaključavanje vrata na kartici. B. Opšti zaključak otiska prsta u upotrebi registracije lozinki / otisaka prstiju i drugih funkcija nije zgodan, pogotovo kada stariji i deca, nedavno van Lockout Lock-a, možete otvoriti jedinstvene govorne upute, omogućavajući korisnicima da lakše razumeju .