sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Popularnost sigurnosnog zatvora je nezaustavljiva

Popularnost sigurnosnog zatvora je nezaustavljiva

Oct 16, 2017

Popularnost Sigurnosnog zatvara je nezaustavljiva
Sa razvojem nauke i tehnologije, životni standardi ljudi takođe raste, moramo da odustanemo od tradicionalnih brava, izaberemo višegodišnji sigurnosni štap, sigurnosni zamajac sigurniji i pogodniji, Baode bravarija iz tražnje na tržištu, sigurnost Izgledi kočija su ogromni.
Sigurnosni štapić je još uvijek impresivan, ali i dalje nastavlja da inovira kako bi zadovoljio potrebe potrošača više, kupujemo Sigurnosni štapić kada moramo odabrati zvanične proizvode brenda, tako da je kvalitet bolji, performanse bezbednosti su relativno visoke, nadamo se opis iznad može pomoći svima.
Standardi životnog standarda nastavljaju da se poboljšavaju, udobnost kućnog okruženja i bezbednosna pitanja takođe će se pojaviti na novom nivou, a pametna kućna industrija će biti pametna kao simbol sjemena zadnjih nekoliko godina, sadašnjoj situaciji slomljenog bambusa, Razvoj je očigledan. Podrazumijeva se da je u Evropi i Sjedinjenim Državama i drugim zemljama stopa penetracije sigurnosne štitne ploče od 50%, dok je u Južnoj Koreji ili čak dostigla 90% u Kini, trenutna stopa penetracije je samo 2%. U pametnoj kući je obavezno popularizirati opšti trend života, što ukazuje na sigurnost tržišta Padlock tržišta sadrži velike poslovne mogućnosti. A velike poslovne mogućnosti nijesu sve brend, prema istraživanju je pokazala da je mlada svjesnost brenda relativno jaka, jer proizvod personalizovanog dizajna, inteligentnog iskustva, kao i kvaliteta materijala ima veoma visoku potražnju. Za poslovanje sigurnosne kočnice, tehnologija i inovacije će se suočiti sa ogromnim izazovima.
Preduzeća žele brzo razviti industriju pametnih kuća, moramo unaprediti svest o korporativnom brendu. Brend je osnovni sadržaj proizvoda, svesnost brenda se razlikuje od drugih marketinških sredstava, na tržištu razvijenih zemalja, prepoznavanje brenda je zamenilo identifikaciju proizvoda, postalo je jedini faktor u izboru na tržištu. Jednom kada je brend u ljudski mozak u sećanje, brend će takođe postojati u obliku materijala u mozgu, čime će se formirati svijest o brendu. Znamo o brandu Mi smo ukupan utisak proizvoda koji predstavljaju brend.
Postoje stručnjaci iz oblasti industrije, koji se očekuju da će preživjeti na tržištu u narednih nekoliko godina, biznis Bezbednosna brava sada nije toliko. Na sve konkurentnijom tržištu, ko zna kako da ispuni pametne potrebe potrošača, ko može stvarno zaplijeniti tržište.
Sigurnosni štapić Uspon pametnog hardvera, u sadašnjem vremenu, tehnologija i tehnološki sadržaj višeg sigurnosnog zatvarača, uključujući zaključavanje lozinkom, zaključavanje kartice ic, zaključavanje otiska prsta i slično zbog svoje jedinstvene pogodnosti i postepene zrelosti tehnologije i korišćenje biometrijskih otisaka prstiju Lock, ali i zbog jedinstvenog otiska prsta, ne može se kopirati, lako nositi, ne zaboraviti, ne gubi karakteristike šire perspektive tržišta. Industrija blokade Baode nikada nije zaustavila ovaj aspekt istraživanja i razvoja.
Prema ključu za bravu da bi se utvrdilo: Sigurnosni ključevi su mnogobrojni, krstasti, okruglasti usta, polumjesec, sve vrste oblika i komada, mnogi od ključnih materijala za legure bakra žive legure aluminijuma, lako se kopiraju, trenutni bolji materijal Postoje čelik, postoje novi elektronski ključevi, visoka sigurnost.
Prema popunjavanju sigurnosnog zatvora za punjenje i debljine ploče da bi se sudilo: onda možete ugraditi vrata protiv krađe kada pogledate općenito mačko oko od vrata dolje da vidite šta je unutra, ako je neko od mačijeg oka bio je dobar, a ne dole, možete videti u sigurnosnom vremenu. Potrošači mogu kucati na vratima protiv vrata, zvuk koji sluša stvarno, što ukazuje na to da je dovoljno debljina čelika, a punilo je. Ako zvuk zvoni "puff", to pokazuje da debljina čelične ploče nije dovoljna.