sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Značaj Lockout Tag Design-a u stvarnom životu

Značaj Lockout Tag Design-a u stvarnom životu

Aug 03, 2017

Značaj Lockout Tag dizajna u stvarnom životu
Da li mogu da skrenem levo ili desno na viljušku? Da li je ovo kancelarija za prodaju karata koju tražim? Da li sam došao do moje destinacije? Svaki put kada čudno mesto zaključava etiketu može nam dati odgovor ili smjernice.
Ako ne možemo da ispune naše očekivanja na mestu izbora, ne možemo biti u mogućnosti da dalje sprovedemo planiranu akciju i da ćemo se suočiti sa dilemom. U ovom trenutku, ako ne možemo ponovo da planiramo, tražimo nove informacije, onda će se osećati zbunjeno i preplavljeno.
Kada prođemo kroz prostor, nastavićemo da dobijamo informacije. To zahtijeva rješavanje takozvanih informacija ministarstva. U ovom slučaju ne možemo zaista posmatrati i razumjeti okolno okruženje. Pažnja prema svakom nosiocu informacija može se održati samo u kratkom vremenskom periodu.
S tim u vezi, organizacija i završetak informacija će imati sledeću neophodnu ulogu:
1. Ključne informacije treba dati tako da korisnici mogu lako reagirati na oznaku zaključavanja lokacije.
2. Informacije trebaju biti korišćene na odgovarajućem mestu da bi se napravio poziv, tako da korisnici dobiju najbolju orijentaciju za pozicioniranje.
Trenutno, industrija za proizvodnju blokade pokazuje snažan razvoj. Brza dostava informacija čini mnoge kompanije ili pojedince za koje je ustanovljeno da imaju personalizovanu oznaku za zaključavanje postala javnost brzo i duboko svjesni jednog od važnih načina. Time se brže razvija zaključana industrija proizvodnje etiketa, razvijaju se i primjenjuju sve više i više načina proizvodnje Lockout Tag-a. Dakle, toliko izbora, kako možemo to identifikovati?
Danas dođemo da shvatimo proizvodnju Lockout Tag-a u "hot choice" -tu od aluminijuma Lockout Tag. Pronađeno je da se aluminijum koristi već dugi niz godina, pa zašto ga i danas ljudi vole? Šta je fascinantno?
Koncept dizajna i upotreba etikete naljepnice naljepnica legura aluminijuma izveden je iz Evrope, što dodaje atraktivniji primjer i raznovrsniji koncept dizajna za porodičnu materiju namenjenu specifičnim za kineski sistem.
U poređenju sa tradicionalnim materijalima, aluminijumska legura neće rđati, površinska obrada u različitim oblicima, informacije se mogu samostalno zameniti, korišćenje niske cene, održavanje je vrlo zgodno. Od dolaska u Kinu 1996. godine, nakon velikog broja dobavljača materijala, dizajnerskih kompanija i reklamnih kompanija tokom godina da se promovišu i napori u sadašnjosti može se reći da se široko koriste. U nekim vrhunskim zahtevima relativno jake sredine, naročito u bolnici, široko se koristi, a uskoro će biti dio okruženja za prihvatanje i zamjenu tradicionalnih pločastih pločastih ploča, štampanja od pleksiglasa i drugih proizvoda.
Razvoj nalepnice od aluminijumske legure postao je sada serija kompletnih, dobro dizajniranih Lockout Tag kategorija. Inicijalna Lockout Tag oznaka u Kini takođe počinje od imitiranja evropskih proizvoda, ali sada sa mnogim kompanijama koje ulažu u industriju da promovišu njegov brz razvoj, najvažnije je da su pokrenuli niz uspešnih zaključavanja za kineski tržišni sistem Label, Formirao je kinesku aluminijumsku industriju Lockout Tag, a neke serije uspešno su se plasirale na inostrano tržište.
Prednosti materijala od aluminijumskih legura
Aluminijum je plemeniti metal, sama ima matu metalnu teksturu, plemenitu i aranžantnu, a kroz površinu nekog tretmana, može imati poseban teksturni efekat.
1, svetlo - zbog aluminijumske ploče po kvadratnom metru težine 2,71 kg / mm, tako da panel može biti debeo do 3 mm ili više, što značajno povećava ravnost površina fonta;
2, ne rđe - oksidacija aluminijuma je spora, a ne bi bilo mrlja obojenog zida;
3, jednostavna za boju - lako se napravi film, pravilno obrađen, izdržljivost površine može biti uporediva sa završnom obradom automobila;
4, jednostavna instalacija - zbog male težine, instalacija je mnogo lakša.