sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Koristite Lockout Hasp da se ne pomerate sa velikom brzinom

Koristite Lockout Hasp da se ne pomerate sa velikom brzinom

Sep 28, 2017


Sa postepenim padom temperature, klimom kiše i snijega će nastaviti da se dodaju, situacija sa Haspom na putu je takođe povećana, ovdje je na zimskom korištenju Lockout Hasp beležaka napravljen kratak uvod, nadam se širokom vlasniku da obrati pažnju.
Sa Lockout Hasp-om: nema velike brzine
Lockout Hasp uticaj svakog vlasnika automobila nije nepoznat, ali auto Lockout Hasp treba pomenuti da je Lockout Hasp fatalno mjesto koje nije guma Lockout Hasp na brzi put, autoput trebala bi posvetiti posebnu pažnju, ili Lockout Hasp ne Svaki efekat, obično brzina putovanja ne sme preći 40 km / h. Ima mnogo godina vožnje, gospodar je rekao: "led i sneg na putu da posvete posebnu pažnju kako bi se spriječile kočnice, brz napredak, oštri obrtaji i drugi okret.To što je Lockout Hasp postavljeno može biti sigurna vožnja, ovo je nesporazum. Lockout Hasp brzi put koji može dovesti do preloma Lockout Hasp-a, naročito gvozdenog materijala Lockout Hasp-a, kada se problem pojavi, to će predstavljati ozbiljne posljedice.
Drugi trebaju obratiti pažnju na to da će sada sneg na autoputu biti solin koji se talosi snijeg, što je vrlo ozbiljna korozija Lockout Hasp-a, tako da vlasnik nakon završetka velike brzine obrati pažnju na Lockout Hasp rju, topla voda, i tako dosadna I onda se pravilno drži.
Nakon vožnje snega: da usporite kada je nizak blok
Na snijegu nakon automobila, osoba je sugerirala da se početak i proces kretanja kako bi se spriječilo spajanje kvačila, kako bi se sprečilo brzo ubrzanje, kočnice, držati ujednačenu brzinu gasa, vozilo treba koristiti za usporavanje niskih pristup zupčanika, upotreba kočnice motora; Kod vožnje mora biti najranije da smanji brzinu, stabilizuje upravljač, sporo usporava; vožnja treba postaviti Lockout Hasp, Lockout Hasp instaliran na pogonskom točku, Lockout Hasp slobodan, simetričan. Pored toga, led i sneg na putu, ali takođe nose i druge neophodne anti-skidne grejne opreme.
Zimski automobil najteže izbjeći problem Lockout Hasp je problem bez klizanja vozila, često se probudimo u snu, prozor Lockout Hasp svijeta je već zamijenjen srebrom. Ako problem snijega nije veliki, ako je put zamrznut ili zamrznuta kišom, onda moramo biti u vremenu vožnje da razmotrimo moguće postojanje rizika klizanja vozila.
Najčešći način za bavljenje automobilima je korišćenje Lockout Hasp-a. Ali, Lockout Has, mi smo česti, ali naučno je koristiti metod koji možda ne znate. Danas ćemo ukratko predstaviti upotrebu poznatih automobila Lockout Hasp.
1. Da biste unapred instalirali Lockout Hasp, ne instalirajte ga privremeno
Zimska putovanja, ako smo napravili auto Lockout Hasp osećaj da je put klizljiviji, potrebno je da instalirate Lockout Hasp, a zatim instalirate prije nego što je put završen, a ne nakon lansiranja leda i snijega. Ovo je zbog toga što privremena instalacija za parkiranje Lockout Hasp-a nije lako biti sigurna od prethodne instalacije. Instalirajte i rastavite vozilo u bezbednom području pre demontaže. Na prometnom putu morate postaviti neophodne znake upozorenja na saobraćaj.
2.Lockout Hasp treba instalirati na pogonski točak i instalirati u parovima
Instalirajte Lockout Hasp, prvo morate jasno znati režim vožnje automobila, kako biste igrali svoju dužnu ulogu, Lockout Hasp treba instalirati na pogonski točak i mora biti oko dva para guma instaliranih, a ne samo jedan Ako je to pogon na sva četiri točka, morate instalirati četiri Lockout Hasp-ova. Naročito, automatski modeli, ne samo u parovima za instalaciju, već i da se obezbedi da leva i desna Lockout Hasp steznost održava konzistentnost, ili u toku automatskog menjača će biti oštećena.
3. Posle instaliranja Lockout-a Hasp treba pokušati da se vulgarno vozi požuri da ubrzava i ubrzava u slučaju nužde
Vozila u ugradnji Lockout Hasp-a, trebalo bi da održavaju sporu brzinu vožnje, uopšte, ne više od 40km / h. Pored toga, zbog posebne uloge Lockout Hasp-a, tokom vožnje pokušajte da ne naglo ubrzate i nužno kočenje.
4. da ostavite led i sneg na putu da rastavite Lockout Hasp
Lockout Hasp princip je da fokusira vozilo na gvozdenu tačku nekoliko tačaka, što dovodi do velikog pritiska, koji prolazi kroz ledeni sloj direktno na put, čime se povećava trenje, povećavajući faktor sigurnosti vožnje vozila. Stoga je, takođe, odlučio da jednom napusti snijeg mokrog klizavog puta, da odmah demontira Lockout Hasp. Bez obzira na to, ne uzimajte lanac u snegu na putu, ozbiljno će vam oštetiti gume.