sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključavanje ventila Uloga klapne ventila.

Zaključavanje ventila Uloga klapne ventila.

May 18, 2017

Zaključavanje ventila Zaključavanje ventila je uloga ventila koja se uglavnom koristi za zaključavanje ventila radi zaštite sigurnosnog ventila. Aplikacija za blokadu ventila ili ne, vezana za važnost sigurnog rada, neki ventili često se otvaraju, neki ventili često zatvoreni, koji moraju uzeti u obzir sigurnost, kako ne bi zloupotrebili, tako da je autor dizajnirao bravu ventila

Ventilska brava je kategorija industrijskih sigurnosnih brava, a svrha je osigurati da je ventil sa opremom apsolutno zatvoren, oprema ostaje u sigurnom stanju. Sa bravom kako bi se spriječilo nehotično pokretanje uređaja, uzrokujući povredu ili smrt, postoji još jedna svrha da se igra uloga upozorenja.

Zaključavanje ventila Najčešće korišćena brava ventila podeljena je na bravu kuglastog ventila, zaključavanje leptir ventila, zaključavanje zatvarača, zaključavanje rotirajućeg ventila, zaključavanje univerzalnog ventila i tako dalje.

Brava sa loptastim ventilima uglavnom se koristi za zaključavanje kugličnog ventila radi zaštite sigurnosti kuglastog ventila.

Zaključavanje vratnog ventila za rad na zaključavanju ventila, može bolje zaštititi sigurnost ventila.

Zaključavanje leptirnog ventila za uobičajene specifikacije za zaključavanje leptir ventila, bolja zaštita leptira za sprečavanje slučajne nesreće.

Zaključavanje ventila u domaćem tržištu je još uvijek vrlo kratko, tržišna brava proizvod je takođe neujednačen, dobar i loš, a zatim izbor marke i odabir modela treba obratiti pažnju na ono što:

1, treba izabrati dobro poznatu, dugu istoriju velikih brendova ili agenata za brend, imati dovoljnu ekonomsku snagu i stabilnost mrežnog sistema kako bi zaštitili usluge i postprodajne proizvode kako bi izbjegli probleme sa kvalitetom proizvoda izazvanim sporom.

2, ventil je podeljen na kuglični ventil, leptir ventil, kapilarni ventil, rotacioni ventil i slično, tako da kada se odabir ventila zaključi takođe treba otkriti tip ventila koji je potreban.

3, može se odabrati zavrtanje ventila različitim materijalima, u zavisnosti od upotrebe okruženja za zaključavanje, kao što su suvi i vlažni vazduh, bez obzira da li je potrebna visoka temperatura, bilo da je potrebna kiselina, da izabere pravu bravu.

4, da vide standarde bezbednosti, kako kod kuće tako iu inostranstvu za metal brave, imaju vrlo stroge standarde, mali proizvođači će biti u cilju uštede troškova ne prate standardnu implementaciju, a veliki brendovi generalno prate standard.

5, veličina ventila, različite veličine da biste razmotrili ventil nije isti, izaberite odgovarajuću bravu ventila.

6, provjerite logotip ambalaže za blokadu ventila, znakovi su potpuni (uključujući primjenu standarda proizvoda, naziv, naziv proizvodnje, adresa, datum proizvodnje), ambalaža je čvrsta, sadržaj priručnika i proizvoda su konzistentni, čuvaju se Preterivanje i neusaglašenost sa fenomenom činjenica.

7, odabrati dobru brendu proizvođača postprodajnih usluga, da bi se utvrdilo da program za blokiranje liste može slušati izbor profesionalnog vođenja

Ventil za zatvaranje ventila Zaptivni ventili elektrane su veoma važni tokom rada pomožne opreme, vezano za važnost sigurnog rada, neki ventili često se otvaraju, a neki ventili često zatvoreni, koji moraju uzeti u obzir sigurnost, kako ne bi zloupotrebili , Tako da je autor dizajnirao bravu ventila, koji se uglavnom koristi za normalno otvoreno i normalno zatvoreno korišćenje ventila ili privremenu upotrebu, može osigurati da operateri i radnici koji ne rade kako bi izbegli zloupotrebu ventila