sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Šta je sigurnosni štap?

Šta je sigurnosni štap?

Jun 19, 2017

Šta je sigurnosni štap?
Sigurnosni katanac je jedan od najčešćih sigurnosnih zatvarača u našoj porodici, a ako izgubimo ključ, šta treba da radimo? Molim zaključajte garderobe ne mogu pomoći da trošite novac, a onda kako otvoriti sigurnosni ključ? Zatim pogledamo kako sigurnosni katanac otvara relevantni uvod.
Otključati bravu pre prakse: prvo je da se ukloni sigurnosni katanac, a zatim da se razume unutrašnja struktura različite sigurnosne katanac, sa metodom dislokacije kako bi se dodatno poboljšao princip daljeg otvaranja sigurnosnog katanca Otvoreni utisak.
Otvorite metod sigurnog katanca
Metoda zaključavanja zaključavanja: metalni lim plus tanka metalna žica, metalni delovi poput vrste olovke na olovci, jedan kraj 90 ° preklapanje, zatvaranje ključa za sila rotacije, žica u kljuni za ključeve U blizini prozora napred i nazad, dobro Sreću da se otvorim.
Otvorite sigurnosni metalni ključ dva
Uzmite žilavu žilavu metalnu žicu (prsten za ključeve na dobrom), mali deo krivine na ugao od oko 135 °, dođe do najdubljeg okretanja ključeva (potrebno je malo vežbati).
Otvorite sigurnosni metalni ključ 3
Opšti sigurnosni štapić ima zaključano srce, zaključavajući srce pored čepa izvan rupe, ima nekoliko okruglih rupa, koje imaju nekoliko rupa i zaključavaju na krug od nekoliko odgovarajućih, što može staviti oprugu i drugu drugu Visina bakarnih mramora.

Nakon unošenja ključa, dva mramora dobijaju različite visine zbog različite visine zuba. Ako su granice dva mermera u svim rupama jednake obodu centra brave, tijelo zaključavanja se okrenulo, pa je brava otvorena. Ovo je opšta radnja za zaštitu katanca. Ako ključ za sigurnosnu lopaticu izađete, možete kupiti univerzalni ključ, univerzalni ključ može otvoriti razne sigurnosne ključeve.
Globalni proizvodi i tehnologija za zaštitu od sigurnosti sa svakim danom, tržište sigurnosne ključavnice postalo je gomila za kopanje rudnika super zlata. Zahvaljujući razvoju stubnih industrija kao što su stambena i automobilska, poboljšanje životnog standarda ljudi i povećanje kućne dekoracije, povećava se potražnja za sigurnim katanacima, što u velikoj mjeri dovodi do potražnje potrošnje na tržištu sigurnosne ključavnice i razvoju Sigurnosna industrijska kutija. Preduzeća za bezbednost hardvera, pored toga što se fokusiraju na kvalitet, u potrazi za inovacijama, takođe troše i dobre marketinške strategije za posao kako bi bile nepobedive na tržištu. Da bi se bavio poslovnim marketingom, stvarno želeli da rade svoj mozak, provode uma Caixinga, učinite prirodu marketinga!