sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Koje su sigurnosne karakteristike sigurnosne brave?

Koje su sigurnosne karakteristike sigurnosne brave?

Aug 14, 2017

Koje su sigurnosne karakteristike Sigurnosnog zatvora?
Sigurnosni štapić je pametan bravar, to je računarska informaciona tehnologija, elektronska tehnologija, mehanička tehnologija i moderna hardverska tehnologija savršenog kristala. Poslednjih godina, sa razvojem pametnog doma, Safety Padlocks na tržištu sve popularniji, njegove performanse i sigurnost su znatno premašile mehaničku bravu, sve više ljudi je počelo da izaberu siguran katanac, svi znamo da je upotreba Sigurnosnog zatvarača Koje su sigurnosne karakteristike sigurnosne brave?
Sigurnosne karakteristike sigurnosne ključavnice:
1, funkcija otvaranja vrata za slučaj opasnosti: u slučaju hitne situacije, dostupno spoljno napajanje za otvaranje vrata, takođe može da koristi ključ za pomoć da otvori vrata. Takvi kao što je pojava požara i drugih vanrednih situacija takođe brzo i bezbedno otvaraju vrata.
2, niskonaponska alarmna funkcija: napon je prenizak, sigurnosni katanac će biti niskonaponski alarm (predloženo vam je da što prije zamenite bateriju) tokom niskonaponskog alarma, sigurnosni zatvarač se može otključati više od 200 Puta.
3, višeslojno upravljanje lozinkom: korisnička lozinka i upravljačka lozinka hijerarhijski menadžment, korisnička lozinka i lozinka mogu biti prilagođeni prema potrebama kupaca za modifikaciju.
4, zaštita lozinkom: Kada je lozinka za tri uzastopne greške unosa, sigurnosna matična ploča zaključana je 15 minuta, efikasno sprečavajući da se lozinka zlonamerno ukrade.
5, funkcija dvostruke zaključavanja:
Vanjska prisilna bravica: ne može se otvoriti u unutrašnjosti, primijeniti za izlaz, kako bi se spriječilo upadanje.
Unutrašnja prinudna zaključavanja: spoljašnjost se ne može otvoriti, tako da ćete kod kuće imati više mira, sigurno.
6, alarmna funkcija alarma: zaključavanje vrata u stanju, biranje brave, slomljena brava u elektronsku bravu dobit će snažan alarmni zvuk.
7, anti-peep virtuelna funkcija lozinke: unesite tačnu lozinku pre nego što unesete bilo koji kod interferencije, efikasno sprečite druge da kradu lozinke, provale.
8, funkcija automatskog zaključavanja: korišćenje automatskog ključa za zaključavanje, vrata ako lažni poklopac ili virtuelni poklopac slučajeva Sigurnosnog zatvara automatski će zaključati, ući i izaći sigurnije.
Sigurnosne zavjese sertifikacijom za identifikaciju otisaka prstiju, značajno poboljšana zaštitna zaštita, mnoge porodice se ugrađuju na sigurnosnom štapiću. Koje su komponente sigurnosnog katanca?
1, LCD ekran
Domaći proizvodi ne mogu mnogo da obezbede ovu konfiguraciju proizvođača, većina ih samo pomoću osvjetljenja i glasovnih prompta ovi moduli za otiske prstiju dolaze sa funkcijom koja se postiže. Postavite LCD ekran, možete učiniti korisniku jednostavnije i jednostavno. Potrošnja energije je veća od svetlosti i zvuka. Ali korišćenje tečnog kristala sigurno može učiniti sigurnosni zamajac inteligentnijim, korisnička operacija je jednostavna, očigledno je. Konfiguracija tečnog kristala nije jednostavna akumulacija materijala, već uključuje i racionalni dizajn softvera i sistema kola.
2, čip
Tehnologija čipa je uobičajene barijere u kineskoj IT industriji, tehnologija je bila kontrola i monopol SAD-a. Trenutno je Kina uspješno razvila profesionalni procesorski čip DSP Safety Padlock, čip je obično upakovana u Tajvan, domaći proizvođači algoritma koji pale na pamet; Velika većina proizvođača sigurnosnih zatvarača koristeći domaći algoritam za otiske prstiju.
3, senzor
Senzor za sigurnosnu ključavnicu uglavnom je optički senzor i poluprovodnički senzor, optički senzor se uglavnom odnosi na korištenje coms i drugih optičkih senzorskih uređaja, pristup slikama otisaka prstiju, tržište se uglavnom vrši u obliku ukupnog modula, takvi senzori su niže cijene , Ali veće koristi u sigurnosnom zatvoru, kontroli pristupa prstima i drugim proizvodima.
4, modul otiska prsta
Kao prednji deo industrijskog lanca, postoje profesionalne softverske kompanije i R & D preduzeća za zaštitu rizika za pružanje grupe za otiske prstiju. Većina ovih modula je uvezena u zemlju, a zatim obezbeđuju odgovarajući sekundarni razvojni prostor. Tek nakon što sekundarni razvoj modula otisaka prstiju zaista može igrati svoju ulogu. Kao računar, Windows XP vam je dao instaliranu, ali morate biti praktični, morate instalirati neki poseban softver.