sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Šta je horizontalna otvorena zaštitna kutija

Šta je horizontalna otvorena zaštitna kutija

Nov 16, 2018

Horizontalna otvorena zaštitna katanacna struktura, jezgro brave zaključavanja i linearna lokalna vertikalna osovina glave, glava je ekscentrična osovina pin, pomoću ekscentričnog grednog prstena stražnjeg vratila. Kada se brava otvori, okrenuće ključ u jezgru zaključavanja, okrenuti ključ i ključ, oprugu za resetovanje deflacije, zaključati okretanje na određeni ugao, ekscentrična osovina pin-a ukloniti pin konca za zaključavanje uloga, zaključati konop ispod akcije prolećne sile nagore naviše, igrajući na određenoj visini, liang pin ostao, brave se otvaraju.

Nakon skakanja brave, zaključajte na bočnim vratima brave za zaključavanje osovinskog vratila, čije se brave ne mogu vraćati na licu mesta, a ključ u bravi od strane barijera takođe ne može vratiti mramor.

Kada se zatvarač treba zatvarati, sa ravnim otvorenim sigurnosnim zatvaračem blizu pritiska na bravu, zaključajte tijelo opružne oplate u tijelu zaključavanja, uđite u položaj za zaključavanje, potegnuti okov ukloniti prepreke ekscentrične jezgre za zaključavanje zatvarača, zaključati u prorezu reseta nazad in situ , pod dejstvom ekscentričnog zatvaranja pin pin liang zabrane, doći do svrhe zaključavanja.

Brava ima jednostavnu strukturu, nisku cenu, ključ nije lak za gubitak, itd. Ali i fatalna mana je jak stepen je niska, učinak protiv krađe je loš. S obzirom da je bravica u obliku jedne atresije, površina ne može lagano da povuče površinu, učiniti da je oklopna okova oštećena.

U posljednjih nekoliko godina, mnogi proizvođači ukrštenih brava aktivno raspravljaju o tome kako napreduju kroz bravu jakog stepena i troše horizontalni pogon za zaštitu ključeva za zaštitu ključeva. Povećana je brava na osnove i vunu od prvobitnog otvaranja ukrštanja, opružni pinski, bravarski jezik, brtveni komad od četiri dela i proces proizvodnje brave.

Kada tražite otvorenu bravu, ubacite ključ u jezgru za zaključavanje, zaključajte jezičak za ekscentričnu osovinu zatiča u bravi, izgubljen zabranjen, blokira stranu jin generacije koja se kreće nagore za pomicanje nagore, upotreba kanapa za zatvaranje, zataknuti jezički zaključani jezik, brava za bravu zabranjena, zaključavanje okova pod dejstvom rastezanja, skočiti, skočiti na određenu visinu pomoću liang pina zaustavljen nakon.

Pravo otvoreno kada se zatvarač treba zatvarati, prema sigurnosnom pritisku na zatvorenom katancu, zaključati usko oklopnu oprugu u tijelu zaključavanja, zaključati u resetovom resetu reseta, pod dejstvom pokreta kretanja Ugao zaključavanja okretanja, zaključavanje jezika izvlači pod dejstvom rasteganja za zaključavanje pin liang zabrane, zaključati glavu ekscentričnog pin-a i pričvrstiti bravu, tako jake stepene od prvobitnog horizontalnog otvorenog privremenog zaključavanja dosta napretka.