sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zimska vožnja sa kompletom za zaključavanje takođe treba pažljivo voziti

Zimska vožnja sa kompletom za zaključavanje takođe treba pažljivo voziti

Sep 28, 2017


Sneg i mnogi vlasnici do automobila "habaju" na Lockout Kit-u, ali nemojte misliti da će Lockout Kit moći da osigura da ste na vrlo klizavom putu stabilne Dangdang velike brzine.
Wheel "wear" na Lockout Kit nije brz
Sneg vozi ili kroz ledeni put, da se smiri i oprezno. Polako vožnja, bez slobodnog prehvatanja, laganog gasa, lagane kočnice, usporene vožnje, bilo kakvog velikog dejstva ili nepravilnog rada može dovesti do opasnosti. Vlasnici ne misle da je instalacija Lockout Kit-a u vožnji snijega vrlo sigurna, ako je velika brzina, vrlo opasna. Brza vožnja će dovesti do pauze Lockout Kit-a, posebno kada je Lockout Kit gvožđa materijal, kada je slomljen, posledice će biti vrlo ozbiljne.
Pažljivo koristite komplet za zaključavanje automobila
Što se tiče vozača automobila tokom čitavog kola da donesu dovoljno vremena za kočenje problema, test je označen, jer je zimski put klizav, trajanje vremena kočenja je duže: snijeg u 40 km / h vozi automobil, ako korišćenje svih godišnjih doba, kočnica automobila nakon potpune suspenzije potražnje 37,84m, dok se korišćenje zimskih guma može znatno smanjiti, samo 18,49m. Posljedice upita, nemački vlasnici zimskih guma će povećati svijest, a 80% Nemaca će koristiti zimske gume. Dok su Kina 58,2% vlasnika otkrila da su spremne opremiti zimske gume, naravno, ovo je relativno manje relevantno za kineske hladne regione, 24% kineskih vlasnika su rekli da su spremni da koriste Lockout Kit kako bi osigurali bezbednu vožnju zimi .
Ali u tome je vlasnik, Lockout Kit će biti na neizostavnom nivou kako bi se obezbedilo sigurno sneg i led, ali i smanjili udobnost i tišinu vožnje, kao i povrede guma i točkova. Dok zimske gume mogu biti korisne da se nose sa neočekivano velikim snijegom i rizicima vožnje predstavljenim prilikom daljinske vožnje.
Nakon instalacije Lockout Kit-a, obratite pažnju na nekoliko aspekata vožnje
Ograničenje brzine Iako instalacija Lockout Kit-a, ali njegova ograničena uloga, vlasnici se zato ne "bezbrižno". Osim toga, ubrzanje je s jedne strane, kočnica je s jedne strane, kako bi se osigurala sigurnost vožnje, ali i vlasnika koji kontroliše brzinu. Najbolje je kontrolirati brzinu od 50 km / h.
2. Izbegavajte korišćenje Lockout Kit-a na suvom putu. Navedeni Lockout Kit je pogodan samo za korišćenje na snežnim putevima.
3. Pritisak pneumatika ne bi trebalo da bude previše nizak. Neki braći kako bi dodali sto i područje dodira na zemlju, konkretno pad pritiska u gumama, zaključavanje guma Kit U stvari, ova praksa ne igra ulogu neklizanja i dodati Lockout Kit zbog oštećenja pneumatika, Lockout Kit će dodirnuti sa putanjem Vremensko urezivanje u pultove, ne samo što ne predstavlja odličnu ulogu u oštećenju gume, već i zbog promene zapremine pneumatika utiče na popravku Lockout Kit-a.
Zimski sneg vlasnicima vozačkog putovanja donio je velike neugodnosti, sneg na putu zbog promjena u temperaturi i fenomen valjanja točkova postao je vrlo gladan, na takvom putu vožnje klizanjem i kočenjem Rastojanje proširenja fenomena, da bi vozio sigurnost donio je velike izazove.
Zbog ograničenja unutrašnje politike, obična vozila ne dozvoljavaju upotrebu guma sa kolicima na vožnji na cesti, iako postoje druge vrste guma, ali ako se susretate sa vanrednim situacijama potrebno je okrenuti ili iste kočnice ne previše Uloga na koji način u najvećoj mjeri sprečiti pojavu klase kliznih klizača?
Komplet za zaključavanje automobila jednostavno zaključava mrežu lanca ili zakovice na volanu, a Lockout Kit na volanu se može ukorijeniti u zamrznutom sloju kako bi se osiguralo da pneumatik ne klizi zbog glatke kontaktne površine. Trenutno na tržištu, proizvodi protiv skidanja točkova su lanac gvožđa i plastificirani su sa dvije vrste zakovica.