0.25 '' do 1 '' Sigurnosni uređaji sa sigurnosnim kugličnim ventilom

0.25 '' do 1 '' Sigurnosni uređaji sa sigurnosnim kugličnim ventilom
Detalji o proizvodu

Part No .:   SBVL01

Blokada standardnog kugličnog ventila

a) Od kaljenog čelika, površinska obrada visokotemperaturnim raspršivanjem, otporna na hrđu.

b) Jednodelne konstrukcijske brave mogu kuglasti ventili sa četvorostrukim okretanjem da se isključe.

c) Koristi se na kugličnim ventilima veličine od 6.35mm   (1/4 ”) do 25mm   (1 ”), prečnik otvora je 3/8”.

 

Part No.

Opis

SBVL01

Veličina: 82mm × 55m, promjer rupe: 11mm

SBVL02

Veličina: 157mm × 102m, promjer rupe: 11mm

SBVL02-2

Veličina: 157mm × 102m, promjer rupe: 7.5mm

6 拷贝

LOTO procjena

Procjena je odličan alat za nadogradnju zaključanih projekata. Tek nakon što se testiranje i zaključavanje zaključavanja testira u međunarodnom razmišljanju i pronalaženju prakse, možemo odrediti da li je rani rad uspješan ili ne. Vježbe vježbanja, procedure zaključavanja i oprema za zaključavanje se procjenjuju kako bi se utvrdilo da li funkcioniraju kako je planirano. Vrednovanje je takođe dobra prilika da se poboljša program za zaključavanje, jer je lakše identifikovati ranjivosti koje nisu lako uočljive u ranim fazama obuke.

Zaštita na radu A uvela je zakonske propise za pregled programa za zaključavanje zaključavanja u fazama. Ljudi bi trebali slijediti ova pravila kako bi postavili čvrste temelje za evaluaciju i promociju projekata. Pregled projekta će se provoditi najmanje jednom godišnje od strane imenovane osobe koja nije direktno povezana sa procesom koji se razmatra. Sva odstupanja otkrivena tokom pregleda moraju biti ispravljena, a uloge svih osoba verificirane.

Pregled će takođe biti zabilježen, uključujući datum pregleda, proces, uključeni mehanizam i ime relevantnog zaposlenika.

Projekti se razvijaju

Projekti dobrog zaključavanja bi se trebali razvijati postepeno. OSHA će postavljati više zahtjeva i izdavati strože smjernice u budućnosti, tako da je važno zadržati trenutne programe za zaključavanje vaše tvrtke.

Slično tome, otvorena komunikacija sa zaposlenima na svim nivoima će omogućiti da projekti zaključavanja dođu do punog potencijala. Zaključani projekat koji podstiče komunikaciju je efikasniji u identifikovanju prednosti i nedostataka projekta koji nema raznolikost. Samo na taj način, on može nastaviti da napreduje, premašiti minimalne standarde propisane zakonom, i konačno postati pravi projekat za preduzeće i zaposlene.


Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naše 0.25 '' do 1 '' sigurnosne standardne kuglaste zaklopke napravljene od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Vi ste dobrodošli na veleprodaju prilagođene 0.25 '' na 1 '' sigurnosne standardne kuglaste zaklopke napravljene u Kini po jeftinoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatan uzorak.
Upit