sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
12 Prenosivi nosač regala

12 Prenosivi nosač regala

Broj dela: PH01 Prijenosni nosač za katance a) Izrađen od inženjerskog plastičnog ojačanog najlonskog kalupa. b) Može istovremeno nositi do 12 lokota. c) engleska naljepnica za upozorenje. Drugi jezik se može izrađivati po želji.

Opis

Broj dela:   PH01

Prijenosna brava Pad   Nosač

a) Izrađeni od inženjerskog plastičnog ojačanog najlonskog prešanja.

b) Može istovremeno nositi do 12 lokota .

c)   Naljepnica na engleskom. Ostale jezike mogu se izrađivati po narudžbi.

 

Dio br.

Opis

PH01

Spremanje do 12 lokota

Da biste dovršili otključavanje

Potvrdite završetak radova na održavanju - - otključavanje i demontaža osoblja za održavanje - - obavještenje o održavanju izvora topline procesa je završeno - - provjera i prihvat osoblja za obradu - - otključavanje i demontaža procesnog osoblja.


Otključavaju beleške - lične brave

Otključavanje bi se trebalo temeljiti na principu rješavanja kolektivne brave nakon pojedinačne brave.

Nakon što operater dovrši operaciju, obratite se ličnoj bravi. Nakon potvrde da su svi operatori oslobodili ličnu bravu, čuvar teritorijalne jedinice oslobodit će ličnu bravu

Držač zaključavanja teritorijalne jedinice mora biti zadnji koji je uklonio bravu iz osobne brave.

Otključavaju beleške - kolektivno zaključavanje

Prilikom dizajniranja izolacije električnog i instrumentnog instrumenta, teritorijalne jedinice će dostaviti kolektivne ključeve za zaključavanje stručnjacima koji rade na instrumentima i instrumentima koji će otključati brave.

Operateri uklanjaju pojedinačne brave iz kolektivnih ormara.

Kada se uklone sve građevinske jedinice brave, završavaju se radovi na popravcima i održavanju.

Nakon što potvrdi da oprema i sistem ispunjavaju radne uslove, teritorijalna jedinica će otpustiti kolektivnu bravu na licu mjesta prema popisu oznaka za zaključavanje.

Osoba zadužena za teritorijalnu jedinicu je posljednja osoba koja je riješila kolektivnu kutiju zaključavanja.Konkretan primjer: remont motora

1. Obratite se teritorijalnim jedinicama da bi se ugasila neispravna oprema i izvršila energetska izolacija. (teritorijalne jedinice koriste kolektivne brave za zaključavanje izolacijskih točaka.)

2. Potvrdite da je energija na mjestu održavanja potpuno izolirana. (osoba zadužena za održavanje i osoba zadužena za teritorijalnu jedinicu moraju potvrditi da je energija izolirana.)

3. Osoblje za održavanje električne energije mora izolirati napajanje uređajem. Svi moraju u Lockout.

4. Relevantno osoblje za zaključavanje ubacuje ključ u kutiju za zaključavanje obaveštenja, a osoba zadužena za održavanje čuva ključ kutije za zaključavanje. I popunite Lockout zapis izlaza.

5. Otključavanje: potvrdite da je zadatak održavanja na licu mjesta završen i da su uvjeti spremni za puštanje u rad. Osoba zadužena za održavanje otvoriće kutiju kolektivne brave, a odgovarajuće osoblje izvadi ključ, otvori točku za izolaciju energije i nastavi proizvodnju.


Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš 12 prenosivi nosač polica napravljen od jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete na veliko nabaviti 12 prijenosnih lokota, postavljenih u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: Proizvođači 12 prijenosnih lokota, Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit