sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38mm veličina za zaključavanje Tagona

38mm veličina za zaključavanje Tagona

Dio ne.: P38P 38mm kratki najlonski sigurnosni katanac Ključ za zadržavanje osobine: kada je "beočug" otvoren, ključ se ne može ukloniti. Laserska štampa i logo gravura dostupna ako je potrebno. Sve razlicite boje dostupne.

Opis

Dio "ne": P38P

38mm kratki najlonski sigurnosni katanac

jeOjačano najlonsko tijelo, izdrži temperaturu od 20na + 80. Čelična koliba je hromirana; neprovodljivi Shack je napravljen od najlona, izdrži temperaturu od-20na + 120, osiguravanje snage i deformacije frakture nije lako.

bKljuč za zadržavanje osobine: kada je "beočug" otvoren, ključ se ne može ukloniti.

cLaserska štampa i logo gravura dostupna ako je potrebno.

dSve različite boje dostupne.

 

Dio ne.

Opis

Shackle materijal

Specifikacijama

KA-P38S

Jednako

 

Čelik

 

"KA": svaki katanac je isto tako u jednoj grupi

"P": pravo tijelo plastičnog brava

"S": čelični okovani

 

Drugi materijal može biti prilagođeni:

"SS": nemanje čelična koliba

"BS": "Brass beočug"

KD-P38S

Ne razlikuje se

MK-P38S

I podjednako/razlikuju se

GMK-P38S

Veliki glavni ključ

KA-P38P

Jednako

 

Najlon

KD-P38P

Ne razlikuje se

MK-P38P

I podjednako/razlikuju se

GMK-P38P

Veliki glavni ključ

14

公司1介绍3


FAQ

1.Mogu li da stavim svoj logo na proizvode?
A: Naravno, vaš logo se može staviti na svako tijelo brave, ili laserom, ili pomoću momačka.

2.Mogu li da stavim svoj dizajn etiketa na proizvode?
A: Naravno, možete nam poslati svoj dizajn, mi ćemo slijediti vaš dizajn.

3.Mogu li dobiti uzorke prije formalnog naručja?
A: da, možemo vam poslati besplatne uzorke za vaš test prije vaše narudžbi.

4.Koliko traje vodstvo?
A: obično držimo zalihe za većinu proizvoda, vodeći put je 1-5 dana čim se isplate oslobode. Za prilagođene proizvode, traje duže.

5.Šta kažeš na servis posle prodaje? Kakvi su uslovi za garanciju?
A: nudimo 12 mjeseci za sve proizvode koje smo prodali. Ako budete imali problema nakon prodaje, Pls će nas slobodno kontaktirati, mi ćemo pomoći u rješavanju problema u roku od 24 sata.

6.Jeste li proizvođač ili samo diler?
A: mi smo manufaturer, mi proizvodimo sve proizvode sami od sebe. Dobrodošli u posetu našoj fabrici u bilo koje vreme.

7. Koji su uslovi za plaćanje? Mogu li platiti nakon što ste dobili proizvode?

A: obično prihvatamo TT i Western Union. L/C je prihvaćen ako je količina reda velika. Za stare mušterije, guanartee ćemo mjesečnu isplatu nakon dobrog cooperskog broda.

8.Nisam mogao naći proizvode koje želim u tvom katalogu, možeš li ga razviti za mene?
A: da, imamo istraživanje i razvoj. spremni smo razviti sve što zahtijevate u sigurnosnim industrijama.

9.Imate li neki ured u drugim zemljama?
A: Trenutno nemamo, ali razgovaramo sa dobrim mušterijama. Ako si voljan da budeš naš agent u bilo kojoj zemlji, Pls nam se slobodno javi.

U cilju daljeg unaprjeđivanja acetillene radionice o standardima za zaštitu energije, specijalnost je opremljena u postrojenjima za zaštitu, acetillene postrojenje različite profesionalne i tehničke personifikacije za rad na izolacionoj energiji, navedena je na listi za izolaciju energije svaki proces i specijalizaciju standarda o energetskoj izolaciji, izoliranosti od rotirajućeg dijela, električne opreme, izolacije, opasnih hemikalija, izolacije operativne standarde za izolaciju energije.

"Od početka operacije izolacije energije, iz procjene sistema za izolaciju u sistemu za obradu energije, plan čišćenja, metoda otkrivanja, instalacije slepog tanjira, elektro-particija, koja se nalazi u cilju završetka operacije izolacije energije, odgovornosti prema osobi, potvrđena na mjestu. U prevenciji medijskog rada, rizika, kap, curenja i drugih aspekata djelotvorne kontrole, detaljne mjere bezbjednosti u procesu operacije, praktički će smanjiti rizik od operacije. Tehničar acetylene radionice Yuan Jinhua predstavio je autora.

Jasno je da je, da bi se osigurao efekat provedbe, acetillena radionica razvila plan za implementaciju energije u izolaciji. Aktivnost je podeljena u dva stadijuma: samoispitivanje i samoreforma, konsolidacija i promocija. Na spisku provjera od promjene faze, potrebnog za profesionalca da bude zadužena za operativne aktivnosti u okviru obima opreme i objekata, samoprovjera, uspostavite rutinske podatke, listu projekata za detalje, standarde zaštite, konkretne mjere, odgovorne, nakon odobrenja od strane relevantnih odjela i čelnika kompanije, provedbu svake aktivnosti u skladu s provedbom standarda. U cilju jačanja, faze zahtjeva svaka organizacija personala u skladu s efektom provedbe, ažuriranim mjesečnim statistikom zaštitnih mjera, scena u izolaciji, u striktnom skladu s standardnom tehnološkom grupom sa blagovremeno pregledom svih aktivnosti organizacionih jedinica za provođenje situacije, aktivnosti obavene u blagovremeno, nisu tačne, ne povezuju važnost za provedbu obuke za ponovno obavještavanja o pregledu obavještenja , da osiguramo da aktivnosti budu efikasne i uredne.


Od napredka rada na energetskoj izolaciji, acetillena radionica je u potpunosti usavršila provedbu sigurnosnih mjera, a dalje je shvatala suštinske uslove kontrole i implementacije. "Gledajući prethodne nesreće, većina njih je uzrokovana slučajnim oslobađanjem energije. Razvoj operacije izolacije je pojasnio standard za pogubljenje, usavršio detaljne korake operacije, te standardizirao proces egzekucije operacije, što je efektivno odrazilo karakteristike essentialization, normalizacije i efikasnosti. Samo unaprjeđivanjem standarda implementacije, provedbu uslova razdvajanja, rezimentirati radne čvorišta i akumuliranje suštinskog iskustva upravljanja sigurnosti, možemo garantirati sigurnu, stabilnu i dugoročnu operaciju fabrike proizvodnje.

Posebno dizajnirane u skladu sa vašim posebnim zahtjevima, naše 38mm veličine "brava", koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljači proizvoda u Kini-LOCKEY. Vi ste dobrodošli na veleprodajnu 38mm veličinu brave u Kini po jeftinoj cijeni sa našom fabrikom, i također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: 38mm veličina za prodaju proizvodjaca Kine, dobavljače, fabrike, veleprodajne, jeftine, cene, napravljene u Kini, besplatan uzorak.

Pošaljite upit