sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dobavljač sigurnosnih sigurnosnih jastučića od čelika 38mm

Dobavljač sigurnosnih sigurnosnih jastučića od čelika 38mm

Broj dela: P38S 38 mm kratki čelični sigurnosni ovjes Zadržavajući ključ: Kada je okov otvoren, ključ se ne može izvaditi. Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa. Sve različite boje na raspolaganju.

Opis

Broj dela:P38S

Sigurnosni jastučić od kratkog čelika od 38 mm

a)Ojačano najlonsko tijelo, podnosi temperaturu od -20do +80. Čelični okov je kromiran; neprovodni okov je izrađen od najlona, ​​podnosi temperaturu od -20do +120, osiguravajući lom snage i deformacije ne lako.

b)Ključna zadržava značajka: Kada je okov otvoren, ključ se ne može izvaditi.

c)Ako je potrebno, dostupan je laserski tisak i graviranje logotipa.

d)Sve različite boje na raspolaganju.

Dio br.

Opis

Materijal okova

Specifikacija

KA-P38S

Keyed Alike

Čelik

„KA“: Svaki katanac se isto unosi u jednu grupu

"P": kućište od plastične brave s ravnim ivicama

„S“: Čelična okova

Drugi materijal se može prilagoditi:

„SS“: Okov od nehrđajućeg čelika

„BS“: mesingasto oko

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed& Podjednako / različito

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Keyed Alike

Najlon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed& Podjednako / različito

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

FAQ:

1.P: Mogu li staviti svoj logotip na proizvode?
O: Naravno, vaš logo se može staviti na svako kućište brave, bilo laserom, bilo kalupovima.

2.P: Mogu li staviti svoje vlastite nacrte naljepnica na proizvode?
O: Naravno, možete nam poslati svoj dizajn, mi' slijedit ćemo vaš dizajn.

3.P: Mogu li dobiti neke uzorke prije formalne narudžbe?
O: Da, možemo vam poslati nekoliko besplatnih uzoraka za test prije narudžbe.

4.P: Koliko je vremena potrebno?
O: Obično držimo zalihe za većinu proizvoda, rok isporuke je 1-5 dana čim plaćanje bude objavljeno. Za prilagođene proizvode potrebno je duže.

5.P: A usluga nakon prodaje? Koji su uslovi garancije'
O: Nudimo 12 mjeseci za svaki prodani proizvod. Ako nakon prodaje naiđete na bilo kakve probleme, slobodno nam se obratite, mi ćemo vam pomoći u rešavanju problema u roku od 24 sata.

6.P: Da li ste proizvođač ili samo prodavač?
O: Mi smo&br. 39, izradili smo sve proizvode sami. Dobrodošli da u bilo koje vrijeme posjetite našu fabriku.

7. P: Koji uslovi plaćanja' Mogu li platiti nakon što nabavite proizvode?

O: Normalno prihvatamo TT i zapadnu uniju. L / C je također prihvaćen ako je količina narudžbe velika. Za stare kupce, dobit ćemo mjesečno plaćanje nakon dobre suradnje.

8.P: Nisam mogao pronaći proizvode koje želim u vašem katalogu, možete li to da razvijete za mene?
O: Da, imamo istraživački&pojačalo; Odjel za razvoj, mi smo' spremni smo razviti sve što vam je potrebno u industriji sigurnosnih blokada.

9.P: Imate li kancelariju u drugim zemljama?
O: Trenutno nemamo GG, ali razgovaramo s nekim dobrim kupcima. Ako želite da budete naš agent u bilo kojoj zemlji, slobodno nas kontaktirajte.


Otključajte program


A) Nakon završetka operacije, operator će obavijestiti određenog skrbnika da se pripremi za otključavanje brave, a određeni skrbnik će obavijestiti sve ormariće da na licu mjesta potvrde može li se brava otključati; B) Nakon što potvrdi da se brava može otključati, imenovano nadzorno osoblje će primijeniti osoblje koje je na dužnosti otključavanja, a dežurno osoblje će potvrditi i obavijestiti sve osoblje na području opreme da otvori i odobri otključavanje; C) Čuvar mora nadgledati i pregledavati postupak otključavanja od strane bravarske kuće i rad operatora u skladu sa zahtevima&"Ii. Otključajte bravu i provjerite postupak izolacije" u energetskom izolacionom listu; D) Vratiti izolacionu opremu (poput sklopke i ventila) u prvobitno radno stanje; E) čuvar mora preuzeti bravu, ključ, uređaj za zaključavanje i etiketu i obavestiti osobu zaduženu za područje opreme da oprema može raditi; F) Skrbničko osoblje će predati lične brave, ključeve, uređaje za zaključavanje i naljepnice dežurnom osoblju ili nadzorniku operacije; G) Ako ključar izgubi ključav, staratelj se odnosi na osobu zaduženu za područje opreme za upotrebu rezervnog ključa. Skrbnik je ovlašten koristiti rezervni ključ; H) Ako je radno vrijeme duže od jednog dana, postupak otključavanja ne provodi se nakon što se radovi obavljaju svaki dan.& nbsp;3. Postupak za otključavanje u nuždi (uključujući zaključavanje u slučaju nužde za vrijeme rada i dugotrajno zaključavanje tokom proizvodnje)


Osoba zadužena za područje opreme odlučuje hoće li aktivirati postupak hitne zaključavanja. Kada osoba koja je zadužena za područje opreme nije prisutna, nadzornik ima pravo odlučiti započeti postupak zatvaranja u slučaju nužde.


Nakon što odluči pokrenuti postupak hitnog otključavanja, skrbnik obavještava cijelo osoblje u području otključavanja koje će uskoro otključati;


Prije otvaranja brave osoba koja je zadužena za područje opreme ili čuvar operacije trebaju se obratiti osoblju instalacije radi utvrđivanja statusa opreme. Ako instalatora lične brave nije moguće pronaći, oprema se može provjeriti jesu li radovi na održavanju završeni.


Ako se potvrdi sigurnost, osoba zadužena za gradilište ili osoblje za nadzor odmah će upotrijebiti rezervni ključ za uklanjanje brave i naljepnice;


Vratiti izolacijsku opremu (npr. Prekidač, ventil) u prvobitno radno stanje;


Obavijestiti osoblje zaduženo za područje opreme da se opremom može upravljati;


Obavijestite instalatora za zaključavanje što je prije moguće da je brava otvorena.& nbsp;

Specijalno dizajniran u skladu s vašim posebnim zahtjevima, naš 38-metarski sigurnosni sigurnosni katanac, proizveden od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođenih dobavljača sigurnosnih jastučića od 38 mm od čelika proizvedenih u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: 38 mm čelični okov sigurnosni katanac proizvođača dobavljača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, rađeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit