Svenamjenske metalne stanice za upravljanje zaključavanjem

Svenamjenske metalne stanice za upravljanje zaključavanjem
Detalji o proizvodu

Broj dela:   LK 03

Stanica za zaključavanje upravljanja

a) Izrađene od površinske visoke temperature za prskanje plastične čelične ploče za obradu.

b) Postoje dva podesiva odvajača koja lako dodeljuju razmake.

c) Stanica je multifunkcionalna za sve vrste zaključavanja, posebno za upotrebu u odjelima.

d) B pričvrstite vijcima.

e) Može se prilagoditi neperspektivni panel.  

 

Dio br.

Opis

LK03

360 mm (Š) × 450 mm (V) × 155 mm (D)

LOTO program treba da sadrži sve sledeće elemente:

Identifikacija strojeva, opreme, procesa ili krugova;

Vrsta i veličina izvora energije (snaga 380 V, pritisak plina 90 PSI);

Navedi svu potrebnu opremu za izolaciju energije;

Detaljni postupci za postizanje nulte energije (strojevi za zatvaranje, energetska izolacija, osiguranje i zaštita strojeva, opreme, procesa i krugova za kontrolu opasne energije; ispuštanje uskladištene električne energije, kinetičke energije ili potencijalne energije);

Ispunite detaljne programske korake „testa“ ili „potvrde“ kako biste osigurali da su stroj, oprema, proces i krug u potpuno nultom energetskom stanju;

Detaljni postupci za postavljanje, uklanjanje i prenošenje zaključane ili označene opreme i odgovornosti odgovarajućeg osoblja.

Redovna inspekcija

Postupci kontrole energije preispituju se svake godine i sertifikuju koordinator za zdravlje i sigurnost i zaštitu životne sredine.

Postupci kontrole energije (postupci specifične za kontrolu energije) moraju se provjeriti za svaki stroj ili tip stroja.

Inspekcija uključuje ispitivanje obaveza zaključavanja svakog pojedinca koji je ovlašten za zaključavanje stroja ili uređaja.

Inspektor mora biti ovlašten za provođenje postupka zaključavanja koji se ispituje. Međutim, inspektor je ne može pregledati u postupku zaključavanja. Međutim, inspektor možda neće pregledati njezinu upotrebu programa zaključavanja.

Sva otkrivena odstupanja ili nedostaci treba se odmah riješiti.


Specijalno dizajnirana prema vašim posebnim zahtjevima, naša univerzalna metalna stanica za upravljanje zaključavanjem koju je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene namjenske metalne ormariće za zaključavanje metala napravljene u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Upit