sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Prilagođeno blokiranje ventila

Prilagođeno blokiranje ventila

Broj dela: SBL03-2 Prilagođeno zaključavanje ventila a) Napravljeno od prozirnog računara. b) Jednom kada je zaključan, sprečite da se ventil okrene. c) Baza omogućuje upotrebu dvaju polukruga za smještaj ventila. d) Sadrži ventil promjera 55 mm i visine 43 mm. e) Odgovara ventilu promjera 32 mm-46 mm.

Opis

Broj dela:   SBL03 -2

Prilagođeno blokiranje ventila

a) Napravljen od prozirnog računara.

b) Ako je zaključano, spriječite okretanje ventila.

c)   Podnožje omogućuje korištenje dva polukruga za smještaj ventila.

d) Uređaj ventila promjera 55 mm i visine 43 mm.

e) S ventilom promjera 32 mm-46 mm.

 

Dio br.

Opis

SBL03-2

Prečnik ole: 32 mm, 46 mm

1

LOTO slučaj

Izjava o incidentu: 17-godišnji student u Kanadi preuzeo je ljetni posao upravljajući transportnom trakom i odvozio dasake od papira do balera za pakiranje. Transportna traka zaglavila se u zaglavlju na poslu. Popeo se na mašinu za pakiranje da ukloni kutiju koja se zaglavila. Tada je iznenada pokretna traka ponovo počela teći. Nažalost, mladića su odvukli i izgubili noge.

Analiza: mašina nije bila zatvorena i zaključana kada je obavljeno održavanje.

Protivmjere: politike i obuka - razvijati i provoditi LOTO, kao radnici koji nisu održavaju rad, ne obavljaju radove na održavanju.

Pritisnite LOTO, 1. Zatvorite uređaj, 2. iskopčajte struju, 3. zaključajte prije održavanja.


Lockout VS Tagout

Razlika između Lockout-a i Tagout-a:

(samo kotacija ne provodi zaključavanje, u određenom slučaju natrag radi kršenja obaveznih državnih standarda, poslodavac, zaposleni moraju snositi zakonsku odgovornost!)

Zajedničko:

Obje su sigurnosne mjere koje se koriste u privremenim stanjima kao što su održavanje, čišćenje itd. Samo ovlaštene osobe mogu obavljati obje

Razlika: znak Tagout lako je biti oštećen u prirodnoj sili, odmaknite se od Tagout-a lako je ukloniti popis ne može spriječiti pogrešnu radnju, popis je samo mjera upozorenja, ne može sam objekt u sigurnom stanju .


Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naše prilagođeno zaključavanje ventila kojeg je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti veleprodaju prilagođenog zaključavanja ventila izrađene u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: proizvođači prilagođenih zaključavanju ventila Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftino, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit