sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Izvucite sigurnosnu sklopku uskog prekidača

Izvucite sigurnosnu sklopku uskog prekidača

Dio No.:CBL31-S-RED CBL31-S-BLK Grip Uske prekidač Lockout a) Materijal: Die-casting aluminijske legure&Najlon PA&metal sprej. b) Ugradite široke ili visoke prekidače prekidača koji se obično nalaze na visokonaponskim / visoko amperažnim prekidačima. c) Jednostavnim okretanjem palca podesite na prekidač, a zatim zatvorite stezanje d) ručicu i poklopac brave kako biste spriječili da se stezaljka olabavi.

Opis

Broj dijela: CBL31-S-RED CBL31-S-BLK

Isključivanje uskog prekidača s gripom

a) Materijal:&pojačalo za lijevanje aluminijumskom liticom; Najlon PA&pojačalo; metalni sprej.

b) Ugradite široke ili visoke prekidače prekidača koji se obično nalaze na visokonaponskim / visoko amperažnim prekidačima.

c) Podesite na prekidač jednostavnim okretanjem palca, a zatim zatvorite stezanje

d) ručka i poklopac brave kako bi se spriječilo otpuštanje stezaljki.

Br. Dijela

Opis

CBL31-S-CRVENA

Max stezanje 16mm

CBL31-S-BLK

Max stezanje 16mm

Šta je električna izolacija?

Takozvani električna izolacija je električna izolacija napajanja i električno kolo, to jest, električna grana kola je izoliran od cijelog električnog sistema, što ga čini izolovan, nezavisni neosnovana sigurnosni sistem u cilju sprečavanja nastanka indirektna opasnost od električnog udara u slučaju elektrificirane izložene smetnje vodiča. Da bi se izvršila električna izolacija, moraju biti ispunjeni sljedeći uvjeti:

(1) svakog odvojnog kruga koji koristi izolacijski transformator, ovo ispitivanje izdržljivosti napona transformatora, veće od uobičajenog transformatora, treba udovoljavati zahtjevu električnih proizvoda double (dvostruka izolacija ili ojačana izolacija), također se može koristiti s izolacijom namota izolacijskog transformatora performanse su jednake.

Takozvana električna izolacija znači da između ta dva kruga nema izravne električne veze. Odnosno, dva kruga su međusobno izolirana. Takođe je neophodno osigurati da dva kruga održavaju odnos prijenosa energije.

Sklopovi povezani s prvom i drugom stranom zajedničkog transformatora sa dvostrukim namotajem međusobno su izolirani. Stoga se može reći da je krug povezan jednom ili dvije strane dvonamotnog transformatora u stanju električne izolacije. Princip izolacije je princip rada transformatora i princip upotrebe zakona elektromagnetske indukcije. Kada je transformator u pogonu, nakon što se primarni namot napaja naizmjeničnom strujom, u njegovom jezgru će se stvoriti izmjenični tok, a izmjenični tok će indukovati elektromotornu silu u primarnom i sekundarnom namotu. Sekundarni namot može pružiti izmjenični napon sekundarnom krugu nakon indukcije elektromotorne sile, kada će sekundarni namot s opterećenjem nakon strujnog toka imati utjecaja na tok magnetskog kruga, tako da uzrokuje promjenu struje primarnog namota. Iako ne postoji direktna električna veza između primarnog i sekundarnog namotaja transformatora, električna energija iz primarnog namotaja može se prenijeti na sekundarni namotaj promjenom fluksa u njegovom magnetskom krugu. Ovo je princip rada transformatora, a takođe je i princip električne izolacije između sekundarnih namotaja.

Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naša brava sa preklopnim osiguračem, stvorena od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodajnu prilagođenu bravu čvrstog prekidača sklopke izrađenu u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: čvrsto prianjaju, osigurači, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, veleprodaja, cijena

Pošaljite upit