sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Zaključana čelična lajka za sigurnosnu zaštitu od 39MM

Zaključana čelična lajka za sigurnosnu zaštitu od 39MM

Kataloški broj: LP02 Laminirani katanac Stealaminatedpadlocks se proizvode sa ojačanim laminiranim čelika koji izdržava ozbiljno fizičko zlostavljanje. Ove ključavnice takođe nude branike u boji za identifikaciju i zaštitu. Twokeysis se isporučuje sa svakim katancem za bezbednije upravljanje ključem. M ATERIJAL: Čelik ...

Opis

Broj: LP02

Laminirani katanci
Čelične laminirane katanci se izrađuju armiranim laminiranim čelikom koji izdržava ozbiljno fizičko zlostavljanje. Ove ključavnice takođe nude branike u boji za identifikaciju i zaštitu. Twokeysis se isporučuje sa svakim katancem za bezbednije upravljanje ključem.

M ATERIAL : čelično bravarsko telo sa plastičnim branikom
D ESCRIPTION :

a)      Izrađeni od ojačanog čelika sa više izdržljivog mesinga cilindra, protuklizne i anti-pile.

b)       Sa plastičnim poklopcem na dnu, obično plavom bojom. Druge boje dostupne.

c)       Ključevi različiti, Keyed podjednako, Master keyed sistem dostupan.

d)      Na raspolaganju su i druge širine brave i dužine okova.

LP.jpgKljučni sistem grafikona:

KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

Specifikacija:

Dio br.

Opis

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

KA, KD, MK

25

6

35

40

LP02

39

6

35

40

LP05

67

6

35

40

Crtež dimenzije 1.png

( Crtež dimenzija 1 )

Prilagođena etiketa na telu:
IMG_3273.jpgIMG_6350-.jpg

Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naš kaljenog čeličnog lančanog laminiranog sigurnosnog katanca izrađen od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođeni kaljenog čeličnog lančanog sigurnosnog katanca napravljenog u Kini po povoljnoj cijeni uz našu fabriku, a mi također nudimo besplatan uzorak.

Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naš kaljenog čeličnog lanca zaštitnog katanca 39mm napravljen od strane jednog profesionalnog proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli na veleprodaju prilagođeni kaljenog čeličnog lancana zaštitnog katanca 39mm napravljen u Kini po povoljnoj cijeni s naše fabrike, a mi također nudimo besplatan uzorak.
Hot Tags: kaljenog čeličnog lanca zaštitnog katanca 39mm proizvođača Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit