sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sigurnosni katanac od laminiranog čelika različit

Sigurnosni katanac od laminiranog čelika različit

Laminirani sigurnosni katanac a) Izrađen od kaljenog čelika sa izdržljivijim mesinganim cilindrom, rezanjem i piljenjem. b) Sa plastičnim poklopcem u dnu, obično plave boje. Dostupne su i druge boje. c) Različite tipke, podesan podjednako, sustav s glavnim tipkama. d) Dostupna je i druga širina zaključavanja i dužina okova.

Opis

Broj dela:   LP01, LP02, LP05

Laminirana sigurnosna blokada P

a) Napravljen od kaljenog čelika sa izdržljivijim mesinganim cilindrom, rezanjem i piljenjem.

b) Sa plastičnim poklopcem u dnu, obično plave boje. Dostupne su i druge boje.

c) Različite tipke, podesan podjednako, sustav s glavnim tipkama.

d) Dostupna je i druga širina zaključavanja i dužina okova.

 

Dio br.

Opis

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

KA, KD, MK

23

6

35

40

LP02

38

6

35

40

LP05

6 3

6

35

40

Uputstvo za rad u prekidu održavanja opreme u postrojenju za pranje uglja

1. Obim primjene ovog uputstva: svakodnevno održavanje, redovno održavanje, remont, hitne popravke i hitno spašavanje opreme u postrojenju za pranje uglja.

2. Održavanje opreme mora implementirati sistem popisa nestanka struje (nije dozvoljen kontakt telefonom). Kad osoblje za održavanje uđe u stroj, mora postojati posebna osoba koja će nadzirati mašinu, a uređaj za isključenje struje treba biti zaključan, a ključ treba uzeti osoblje koje uđe u stroj.

3. Osoblje za ugradnju i održavanje opreme strogo se pridržava pravila sigurnosnih operacija svake vrste radova; Radionica mora potvrditi osobu odgovornu za održavanje opreme, a električar će zaustaviti prijenos električne energije. Osoba odgovorna za održavanje popunjava "kontakt listu isključenja i prijenosa električne energije", a električar izdaje i uzima dozvolu za isključenje struje. Prostor za distribuciju struje, inspekcija održavanja napajanja i distribucijske točke, prebacivanje, preokret itd., Ali također se moraju pozabaviti prvom ili drugom vrstom pogona.

4. Proces popisa nestanka struje

4.1 osoba za održavanje mora otići u prostoriju za distribuciju napajanja radi dobijanja i popunjavanja kartice nestanka struje i ispuniti listu kontakata zbog nestanka struje.

4.2 prije održavanja, odgovorna osoba za održavanje dužna je poslati tipku za zaustavljanje u slučaju nužde na obješenom mjestu prve pločice nestanka struje u dispečersku laboratoriju (koju potpisuje dežurni dispečer), a drugu pločicu o nestanku struje u otpremnu laboratoriju (potpisan od strane dežurni dispečer), treću pločicu o nestanku struje i kontaktnu listu zaustavljanja i prijenosa napajanja koju svaka jedinica potpisuje električaru zaustavljanja i rada prijenosa električne energije. Ako su uključene druge jedinice, potreban je četvrti znak zatamnjivanja i potpisan od strane dežurnog službenika.

4.3 rad nestanka struje: električar koji rukuje napajanjem pohranjuje "kontakt listu prekida i prijenosa napajanja" u prostoriju za distribuciju električne energije i distribucijsku točku na datoteku i zapis. Električar koji radi na nestanku struje objesio je treću pločicu o nestanku napajanja (koju potpisuju odgovorna osoba za održavanje, dežurni dispečer, električar električni operater i dežurni direktor drugih jedinica) na ručicu prekidača za nestanak struje. Zatim isključite i izvucite ladicu.

4.4 Postupanje prijenosa električne energije: nadzornik za održavanje prikuplja prvu i drugu pločicu otkazivanja napajanja i šalje ih u prostoriju za distribuciju električne energije. Električar koji radi na nestanku električne energije ispunjava zapisnik o prenosu napajanja. Zatim pokupite treći blok zamračenja i vratite snagu.

4.5 nestanka radne snage tanka, spremanje tri KARDS nestanka struje.

4.6 završetak isključivanja.

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš sigurnosni katanac od laminiranog čelika različit je u obliku ključa koji je napravio jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. Zaštitni katanac od laminiranog čelika s ključem različito izrađen u Kini po povoljnim cijenama u našoj tvornici, nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: laminirani čelik sigurnosni katanac ključ različitih proizvođača Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, proizvedeni u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit