Loto električni setovi za struk torbe

Loto električni setovi za struk torbe
Detalji o proizvodu

Broj dela: LG0 4

Električna torbica za zaključavanje

a) To je vrlo zgodna torbica koja se može pričvrstiti na struk .

b) Nosite svu ispravnu sigurnosnu sigurnosnu opremu sa malim dimenzijama.

 

Uključujući:

1. Lockout bag (LB21) 1 PC;

2. Lockout hasp (SH01) 1 PC;

3. Lockout Tag (LT0 3 ) 1 PC;

4. sigurnosni katanac (P38S-RED) 2PCS;

5. Blokada prekidača (CBL11) 2PCS;

6. Blokada prekidača (TBLO) 1 PC.

Primjeri provjere Lockout tagout - mehanička energija

Zatvorite ventil;

Ispitajte i provjerite ima li skladištenog tlaka u cjevovodima, akumulatorima i cilindrima, poput skladištenog komprimiranog zraka, plina, pare, vode, tečnosti itd.

Za otvore s mehaničkim rizicima u području opreme potrebne su mehanička zaštita od blokiranja, odobreni standardni postupci rada ili važeća radna dozvola.

Zaštita lanca je sredstvo za kontrolu energije, ne znači i energetsku izolaciju!


Primjeri provjere Lockout oznake - kinetička energija

Za vrijeme kvara viljuškara, žutu tablu za upozorenje treba napuniti i staviti na vidno mjesto polaznog dijela kako bi upozorili ostale da ga ne koriste. Nakon popravka, imenovana osoba na žutom kartonu će ga ukloniti. Primijenite bravu upravljača da spriječite druge da koriste viljuškar.

Svaka dizalica ima svoju točku izolacije

Prilikom pregleda krunskog dizalice izvršite kontrolu energije prema pravilima izolacije krunskog krana. Daljinski upravljač mora se kontrolirati.

Fiksna kutija za zaključavanje daljinskog upravljača postavljena je na kamionu - daljinski upravljač se stavlja u kutiju za zaključavanje tokom održavanja - sve osoblje za održavanje zaključava - održavanje je završeno, a lična brava je uklonjena radi vraćanja energije.


Primjeri - energija vode, hemijska energija

Zatvorite ventil, uz pomoć uređaja za zaključavanje, kako biste postigli Lockout oznaku;

Lockout tagout;

Uvjerite se da su izolacijski uređaj, uređaj za zaključavanje i ploča za zaključavanje / remont opreme netaknuta i čvrsta;

Provjerite da se prekidač ne može promijeniti.

Specijalno dizajnirani prema vašim posebnim zahtjevima, naši loto električni setovi torbica za struk napravili su jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača zaključanih proizvoda u Kini - LOCKEY. U našoj tvornici možete kupiti na veliko prilagođene setove za torbe s strukom proizvedenim u Kini po povoljnim cijenama, a nudimo i besplatni uzorak.
Upit