sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Osha komplet za označavanje

Loto Osha komplet za označavanje

Broj dela: LG07 Električni komplet za zaključavanje a) To je industrijski izbor uređaja za zaključavanje / označavanje. b) Za zaključavanje svih vrsta ventila, itd. c) Svi predmeti se lako mogu nositi u laganoj torbi za alat. d) Veličina torbe za alat: 16 inča.

Opis


Broj dijela: LG07

Komplet za električno zaključavanje

a)To je industrijski izbor uređaja za zaključavanje / označavanje.

b)Za zaključavanje svih vrsta ventila itd.

c)Svi se predmeti mogu lako nositi u laganoj torbi za alat.

d)Veličina torbe za alat: 16 inča.

Uključujući:

1.Lockout torba (LB03) 1PC;

2.Lockout hasp (SH01) 1PC;

3.Lockout hasp (SH02) 1PC;

4.Laminirani katanac(LP01)1PC;

5.Laminirani katanac(LP05)1PC;

6.Sigurnosni lokot(P38S-CRVENO) 2PCS;

7.Mala utičnica za zaključavanje(EPL01) 1PC;

8.Veliko zaključavanje utikača(EPL02) 1PC;

9.Isključivanje prekidača (CBL11) 1PC;

10.Isključivanje prekidača (CBL12) 1PC;

11.POS, PIS, POW 1PC / SVAKI;

12.CBL01-1, CBL01-2 1PC / SVAKI;

13.SBL03, SBL011PC / SVAKI;

14.Zaključavanje izvora zraka(ASL02) 1PC.
Prednost

PROFESSIONAL

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih sigurnosnih proizvoda koji pomažu u izbjegavanju industrijskih nesreća, koje su uzrokovane neočekivanim aktiviranjem ili pokretanjem mašina i opreme nekontrolisanim ispuštanjem energije.
Pružamo sve vrste sigurnosnih lokota, zaključavanje ventila, zaključavanje zasuna, električno zaključavanje, zaključavanje kablova, grupno zaključavanje, komplet za zaključavanje i stanicu.

TIM

Sada Lockey ima više od 60 zaposlenih i prostire se na ukupnoj površini od 2000 kvadratnih metara. Svaki zaposlenik vuče svoju težinu kako bi izgradio prosperitetnu kompaniju. Takođe imamo svoj tim za istraživanje i razvoj kako bismo predstavili razne vrste proizvoda i rješenja za sigurnosno zaključavanje kako bi zadovoljili naše posvećene kupce' zahtjevi. Svake godine sudjelujemo na mnogim profesionalnim sajmovima, poput A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

ODM&pojačalo; OEM

Od svog osnutka imamo vlastite tvornice, prvoklasnu uslugu, kompletnu opremu i tehnologiju, Lockey inzistira na inovacijama u tehnologiji, proizvodima i upravljanju. Našoj se usluzi može potpuno vjerovati, proizvodimo pogodne za potrebe kupaca' personalizirani proizvodi prema klijentima' personalizirani proizvodi prema klijentima' zahtjevi. Također pružamo OEM uslugu, vrlo smo spremni prihvatiti sve narudžbe kako bismo ih prilagodili.

USLUGA

Naša tvrtka podržava osiguranje trgovine - besplatnu uslugu koja štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Granica osiguranja trgovine lokejom: 95.000 američkih dolara
Odaberite željenu opciju sigurnog plaćanja putem interneta putem e-provjere, kreditne kartice i T / T. kompanija podržava osiguranje trgovine - besplatnu uslugu koja štiti vaše narudžbe od plaćanja do isporuke. Granica osiguranja trgovine lokejom: 95.000 američkih dolara
Odaberite željenu opciju sigurnog plaćanja putem e-provjere, kreditne kartice i T / T.

Fabrička emisija

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih sigurnosnih proizvoda koji pomažu u izbjegavanju industrijskih nesreća, koje su uzrokovane neočekivanim aktiviranjem ili pokretanjem mašina i opreme nekontrolisanim ispuštanjem energije. Pružamo sve vrste sigurnosnih lokota, zaključavanje ventila, zaključavanje zasuna, električno zaključavanje, zaključavanje kablova, grupno zaključavanje, komplet za zaključavanje i stanicu. Pored pružanja profesionalnih proizvoda za zaključavanje, cilj nam je i da vam pružimo izvedive savjete i pružimo posebno sigurnosno rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Pružamo usluge i velikim i malim preduzećima i pružamo obuku i tečajeve podizanja svijesti o Lockout Tagoutu.

KVALIFIKACIONI CERTIFIKAT

201812271427278040573_03

IZLOŽBA

Profesionalni proizvođač Lockout& Tagout

Svake godine sudjelujemo na mnogim sajmovima, poput A + A u Njemačkoj, Intersec u Dubaiju, Safety in Action Sydney i Suntec Singapur itd. Dobrodošli da nas posjetite ako ste i vi'


Detalji pakiranja:
Imamo redovno pakiranje i možemo to učiniti po vašem zahtjevu.
Načini dostave:
Zračnim putem ili morem (FOB luke: Šangaj / Ningbo), brzim putem (EMS, FEDEX, UPS, TNT, DHL)
Rok plaćanja:
obično T / T, Paypal, Western union i Alibaba osiguranje trgovine itd.

Obavijest o opasnosti 1910.1200


Standardi za obavještavanje o opasnostima bave se kemijskim opasnostima koje se javljaju ili se koriste na radnom mjestu. Standardi OSHA' obavijesti o opasnosti u skladu su s međunarodnim standardima, ali ovo je i dalje drugo najčešće citirano kršenje OSHA. Većina preduzeća ne primjenjuje pravilno pravila o obavještavanju o opasnostima i jasno je da mnogi radnici nisu obučeni o novim standardima, koji su stupili na snagu 2013. godine.

Najčešće citirani dijelovi OSHA GG-ovih standarda komunikacije o opasnosti uključuju provedbu programa HAZCOM, obuku o opasnim tvarima i zahtjeve za razvoj i održavanje sigurnosnih listova.

GG amp; nbsp;

3. Skele 1926.451


Standard OSHA skele pokriva sigurnosne zahtjeve skela i mora biti dizajniran i izrađen od strane kvalificiranog osoblja u strogom skladu s tim dizajnom. Poslodavac mora zaštititi sve radnike koji koriste skele od pada i pada predmeta. Pored toga, sve skele će pregledati kvalificirano osoblje prije upotrebe. Među radnike koji su najviše pogođeni opasnostima od skela su oni koji su odgovorni za uokvirivanje, krov, sporedni kolosijek i zidanje.

Dijelovi SKELE koji se često navode i koji krše OSHA standarde uključuju zaštitu od pada (uključujući zaštitne ograde), održavanje pomoću pješačkih staza i popločavanje / ukrašavanje.

GG amp; nbsp;

4. Oznaka zaključavanja 1910.147


LOTO radnici koji utječu na održavanje, popravak i održavanje opreme ili mašina. Ako se uređaj u radu iznenada uključi ili uključi, postoji opasnost.

Za kompanije kojima su potrebni LOTO postupci, ovdje su uvredljivi dijelovi LOTO standarda koje OSHA često navodi: Uobičajeni postupci, postupci kontrole energije, periodične inspekcije i obuka.


5. Zaštita disanja 1910.134


OSHA standardi zaštite respiratornih organa usmjeravaju poslodavce u uspostavljanju i održavanju programa zaštite respiratornih organa na radnom mjestu. Ovaj standard pokriva sve aspekte zaštite disanja, uključujući postupke, upravljanje, odabir, trening, ispitivanje kondicije, procjenu, upotrebu, čišćenje, održavanje i popravke. Poslodavci bi takođe trebali biti upoznati sa dobrovoljnom upotrebom zaštitnih maski za respirator OSHA&# 39!

GG amp; nbsp;

Najčešće citirani dijelovi OSHA GG-ovih standarda za zaštitu dišnih puteva uključuju medicinske procjene, zahtjeve za zaštitu respiratornih organa, testove kondicije, neuspjeh u uspostavljanju potrebnih planova zaštite respiratornih organa i utvrđivanje opasnosti od respiratornog oštećenja na radnom mjestu.

6. 1926.1053 ljestve

Industrijski kamion 1910.17

8. Zaštita od pada - Zahtjevi za obukom 1926.503

9. Zaštita mašine 1910.212

Zaštita za oči i lice 1926.102

GG quot; Kao poslodavac, ova lista može vam dati polaznu osnovu," Kaže Cappster." Možete pogledati ovu listu, pronaći glavni uzrok, analizirati je i zaustaviti prije nego što se dogodi."

Specijalno dizajniran prema vašim posebnim zahtjevima, naš komplet za označavanje za zaključavanje loto osha, napravljen od jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača proizvoda za zaključavanje u Kini - LOCKEY. Dobrodošli ste u veleprodaju prilagođenog kompleta za označavanje loto osha lockout izrađenog u Kini po povoljnoj cijeni s našom tvornicom, a nudimo i besplatni uzorak.
Hot Tags: loto osha lockout tagout kit proizvođači Kina, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, izrađeno u Kini, besplatni uzorak

Pošaljite upit