sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Master Nylon Safety Padlock

Master Nylon Safety Padlock

38mm Plastični kratkospojni sigurnosni zatvarač Neoprinosna okova izrađena je od najlona, izdržljiva je od -20 ° C do + 120 ° C, ne osiguravajući lakoću i deformaciju.

Opis

无线端新品海报

Broj dela:   P38P

38mm Plastični kratkospojni sigurnosni štap

a) Ojačano najlonsko telo, izdržljiva temperatura od -20 ℃ do + 80 ℃. Čelična okova je hromirana; neprovodna okova izrađena je od najlona, izdržljiva je od -20 do +120 , ne osiguravajući lakoću i deformaciju preloma.

b) Funkcija zadržavanja ključa: Kada je okomiti otvoren, ključ se ne može ukloniti.

c) Ako je potrebno, na raspolaganju su laserska štampa i gravura za logo.

d) Dostupne su sve različite boje.

 

Dio br.

Opis

Materijal oka

Specifikacija

KA-P38S

Keyed Alike

 

Čelik

 

"KA": svaki katanac je istovetan u jednoj grupi

"P": tijelo sa plastičnim bravama ravne ivice

"S": čelična šnala

 

Drugi materijal se može prilagoditi:

"SS": Okrug od inoxa

"BS": Brass shackle

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Keyed Alike

 

Najlon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key

Zemlje u Evropi i nama dugo imaju sigurnosne brave koje imaju specifične zahtjeve, korištenje američkih OSHA propisa o "administraciji bezbednosti i zdravlja na radu" definisane odredbe o kontroli opasne energije: poslodavac mora uspostaviti sigurnosne procedure prema programu pravilno zaključati za uređaje instalirane na uređaju za izolaciju energije i mašinu ili opremu za zaustavljanje rada i za sprečavanje slučajnog napajanja, pokretanja ili oslobađanja uskladištene energije, čime se sprečavaju štetne radnike.

0001cp38p7

Koje su brave sigurne?

LOCKEY se slaže da su najsigurniji zaključci u ovom momentu bočni blokovi i blokovi listova. U poređenju sa dva, iz cene, tržišna cena zaključavanja nivoa B je oko 300, brava je malo skupa, nešto bolje za 800 juana; Sa stanovišta jednostavnosti zamjene, potrebno je samo zamijeniti jezgro za zaključavanje za zamjenu Super B brave, a zaključavanje oštrice treba zamijeniti čitavu bravu, a ne mogu se ugraditi sva sigurnosna vrata. Što se tiče sigurnosti, lisna brava je nesumnjivo "najjača". Međutim, zbog čvrstine, ako stanovnici slučajno napuste svoje ključeve kod kuće, verovatno će dobiti "slomljenu bravu" i ući će po većoj cijeni.

O nama

Lockey Safety Products Co., Ltd je profesionalni proizvođač u Kini, specijaliziran za proizvodnju svih vrsta sigurnosnih blokada proizvoda kako bi se izbjegle industrijske nesreće, koje su uzrokovane neočekivanim napajanjem ili pokretanjem mašina i opreme pomoću nekontrolisanog oslobađanja energije.

Pružamo sve vrste sigurnosnih ključeva, zaključavanje ventila, sigurnosni blok, električni zaključak, zaključavanje kabla, kutija za zaključavanje grupe, komplet za zaključavanje i stanicu.

Pored pružanja profesionalnih proizvoda za zaključavanje, takođe nameravamo da vam pružimo izvodljiv savet i pružimo bezbedno rešenje koje odgovara vašim individualnim potrebama. Pružamo i velikim i malim preduzećima i pružamo obuku za obuku Lockout Tagout i kurseve svijesti.


Posebno dizajnirana u skladu sa vašim posebnim zahtevima, naš glavni majstor za zaštitu od najlona napravljen od strane jednog od profesionalnih proizvođača i dobavljača blokade proizvoda u Kini - LOCKEY. Dobrodošli u veleprodaju prilagođeni majstorski najlonski ključ za ključeve napravljen u Kini po jeftini cijeni sa našom tvornicom, a mi također nudimo besplatni uzorak.
Hot Tags: majstori najlon ključevi proizvođača Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, jeftini, cijena, napravljeni u Kini, besplatan uzorak

Pošaljite upit